Jaren lang heb ik gelopen met voor mij onjuist schoeisel. Reeds sinds mijn kinderjaren zo kort na de tweede wereldoorlog heb ik problemen ondervonden met pijn in de voeten en benen. Later werd duidelijk dat dit mede de oorzaak was van reumatische aandoeningen.
Prima kwaliteit schoenen
Goede behandeling
Duidelijke uitleg van het probleem. Mooie schoenen. Goede service. Duidelijke uitleg qat je kan verwachten van het effect van aangepaate schoenen.
gewoon goed goede service en kundig personeel
Ik heb de werkwijze en de producten van Pruis Orthopedische Schoentechniek als zeer professioneel ervaren.
Ik heb rheuma mn ook aan mijn voet en kwam eigenlijk voor nieuwe steunzolen door advies v stagiaire beland in aangepaste schoenen alle lof vd service van Arno het uiteindelijk resultaat is verbluffend nu zeer happy met mijn trendy schoenen
Geweldig goed .
Niet verwacht maar had ik jaren eerder moeten doen. Mede door Arno... rustig , heeft de tijd en zeer kundig
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.