Ik heb geen vergelijking, maar prima afhandeling.
Omdat ik geen vergelijking heb, het komt namelijk niet vaak voor dat ik asbest laat verwijderen, heb ik wel prettige ervaring met jullie bedrijf.
2 February 2021
Heeft een totaal van 37 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
2 February 2021
Schut
Er is aandacht en goede communicatie met de opdrachtgever, voor tijdens en na het uitvoeren van de werkzaamheden en ook de terugkoppeling over het resultaat is snel en adequaat gedaan!
1 February 2021
Zie bovenstaand.
28 January 2021
Reinier
Harmelen
ze werken supper netjes en vakkundig
14 January 2021
Bram
Achterberg/Rhenen
Prettig bedrijf
26 November 2020
Arbo Select
Ermelo
leuk werk doen goed hun best
19 November 2020
bram snel
achterberg
Vlot, snel. veel contactmomenten.
16 November 2020
R.
Rotterdam
Snel en goed werk. Nemen alle zorg uit handen.
19 October 2020
silvia Visschers
Montfort
Ik had een asbestinventarisatie rapport snel nodig en AsbestdakAdvies kwam hiervoor zaterdagmorgen lands en 48 uur later had ik een goed bruikbaar rapport
7 October 2020
Michel van der Bel
Epe
prima mensen om mee te werken oplossinggericht
6 October 2020
Nico Samsom
SONNEGA
Duidelijk verhaal, denken mee, reageren snel, beleefd en netjes.
23 September 2020
Rob
Tegelen
Aardige mensen die doen wat ze zeggen .
22 September 2020
M
Haarlem
Goed bureau dat een deskundig rapport opsteld.Geen onnodige dingen doet.Was een goede keus van ons.
6 July 2020
J.M.M. Bisschops
simpelveld
Hele snelle service door Astbest dakadvies en erg klantvriendelijk.
6 July 2020
Thomas Boekestijn
Otterlo
Goed advies en duidelijke uitleg. Afspraken goed nagekomen. Vanuit de gemeente ook geen opmerkingen gekregen.
23 June 2020
M.
Dreumel
Ben snel en goed geholpen! Een aanrader!
22 June 2020
Nicky Nizet
Elsloo
Fijne samenwerking met dit bedrijf, doeltreffende aanpak en altijd goed overleg.
25 May 2020
Daan | STEDUPRO
Barneveld
Wij hebben goede ervaring met het opmaken van asbestinventarissatierapporten bij AsbestdakAdvies. Dit doen ze naar volle tevredenheid, snel en goed! Het contact verloopt prettig en wij zouden AsbestdakAdvies dan ook zeker aanbevelen.
18 May 2020
Heidi
Uddel
Praktische en doelgerichte rapportages. Geen onnodige informatie en zo min mogelijk beperkingen. Contact tussen kantoor, DIA en klant is/ wordt goed verzorgt. Indien noodzakelijk wordt er met spoed geïnventariseerd!
15 May 2020
KWB
fijn bedrijf
7 March 2020
bram snel
achterberg
Voor onze verbouwing moest er e.e.a. geïnventariseerd worden. Asbestdak Advies dacht goed met ons mee, inventariseerde het nodige, en zo konden wij weer snel verder met de verbouwing! Top!
11 February 2020
Marnix