Vriendelijk geholpen en het eindresultaat verbluffend.

Zeer prettig.

Nieuwe banden

Gisteren geconstateerd dat er nieuwe banden moeten komen. Vandaag zitten ze er al onder. Samen banden uitzoeken, prijs en zo. Geweldige service, ik kom er graag. Altijd vriendelijk hoe druk ze het ook hebben.

Heldere en duidelijke afspraken

Prijs afgesproken , s'morgens neergezet 12.30 klaar, apk, beurt en airco , gebeld over 1 slechte band en ruitenwissers opnieuw prijsafspraak gemaakt en opgehaald

Echte kwaliteit

Ik ben echt tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Prima zaak, die luistert naar je verhaal

Goed geholpen en duidelijk verhaal

Helemaal Top.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is helemaal TOP, aardige mensen aan de receptie en ik werd binnen 2 minuten geholpen. Na de schadeopname gaf dhr. S Roos aan dat hij alles zou regelen met de verzekering en de Expert die de schade zou opnemen via Tele-expertise en foto's. De volgende dag kreeg ik een telefoontje dat alles door was verzonden naar de Expert van DEKRA. En ik kreeg netjes een factuur voor het bedrag wat voor schadeopname normaal is. En geen woeker bedragen. Dit bedrijf zal ik zeker aanraden.

Klantvriendelijk

Zeer betrouwbare en vriendelijke. Denken altijd met je mee en werken eerlijk en goed onderhouden auto krijgen we terug.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en kundige mensen. Snel geholpen en op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en kosten.

Vriendelijk en snel!

Vriendelijk personeel, behulpzaam en houden aan hun afspraak!

Good experience

Friendly staff , good electric bike to take me home and back.

Professioneel en betrouwbaar

Voor een kleine onderhoudsbeurt naar de garage geweest met mijn auto. Wij zijn verhuisd, 60 kilometer verder van Zoetermeer. Ik breng mijn auto toch het liefst naar AutoFirst. Ze zijn hier professioneel, betrouwbaar en transparant. Ze doen enkel hetgeen wat nodig is voor onderhoud van de auto.

Eerlijk en Betrouwbaar

Super fijne garage!

Professioneel, kwaliteit

Schade werd netjes hersteld. Geen haast werk. Kwaliteit staat voorop al kost het hun extra tijd.

• Prijs/Kwaliteit

Fijn geholpen met mijn airco, en hoefde niet al lang te wachten voor een reparatie afspraak. Smorgens gebracht, kreeg een leuke elektrische fiets om naar mijn werk te gaan. En zelfde was het klaar. Dezelfde monteur hielp mij vorig jaar met mijn koppeling, en is erg fijn dat je auto door dezelfde monteur onder de loep wordt genomen. En fijn is dat je je vragen ook aan de monteur direct kan stellen. Vaak breng je je auto en zie je niemand die jouw auto heeft gerepareerd. Bedankt voor jullie hulp :)

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en goede service!

Vriendelijk personeel en goede service.

Fantastisch.

Geen verrassingen, maar gewoon goed degelijk vakwerk.

Toppers

Airco deed het niet meer. Moest gevuld worden.

Goede snelle service

Mijn eerste ervaring koppeling vervangen goed snel en goede prijs mijn volgende reparaties ga ik hier heen eindelijk goede garage gevonden

Goede Service

Sehr goede Service, vriendelijke Personal

Prima garage,met schappelijke prijzen

Perfect gewerkt

Alles correct uitgevoerd

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service vriendelijke medewerkers Zelfs de auto is gewassen fantastisch

snel en strak

autoschade is een mooi vak, een vak van passie

Altijd goed

Je wordt netjes gebeld over eventuele werkzaamheden en ze denken mee, altijd een fijne ervering.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd behulpzaam ook als je zo even zonder afspraak langskomt. En vriendelijk personeel. Helemaal top

Industrieweg 64

2712LB Zoetermeer

079 331 08 05 / 06 46766344

Over AutoFirst Arendse & Roos Autoservice

Autoservicebedrijf Arendse heeft haar deuren geopend in november 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zoetermeer. Ons bedrijf is een merk onafhankelijke garage. Het complete aanbod voor uw auto onderhoud onder één dak aan de Industrieweg in Zoetermeer APK, onderhoud, reparatie, taxatie en schadeherstel, uiteraard altijd voor een scherpe prijs, want autorijden is al duur genoeg! Heeft u vragen of wilt u een prijsopgaaf voor een reparatie of schadeherstel, rijdt u gerust eens langs voor een vrijblijvend advies en/of offerte. Industrieweg 64 2712 LB Zoetermeer 079 331 08 05 [email protected]