Snelle service, fijne communicatie

Afspraak maken ging snel en eenvoudig; vervolgens kon ik ook snel terecht. Bij aankomst werd duidelijk verteld hoe lang de reparatie ongeveer ging duren. Toen tussentijds bleek dat de reparatie lastiger was en langer ging duren, werd dit direct gemeld. Fijne, snelle service en communicatie.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Niks anders dan lof!!

Voor de 2e keer bij Hoefa een ruit moeten laten vervangen. Wederom super geholpen. Vriendelijk personeel, snel en heel mooi resultaat. Goeie communicatie en komen hun beloften waar. Zeer tevreden!!

Prima service!

Snelle en goede service, denken mee. Prima afgehandeld.

• Kwaliteit ruitherstel

Goed. Voorruit licht afwijkend van origineel, dit niet aangegeven

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Snel, kundig en professioneel

Sterretje in de ruit snel en netjes gerepareerd. Tijdens het wachten wat te drinken gekregen. Personeel heeft passie voor het vak, er was tijd voor een praatje met praktijkvoorbeelden bij vragen die ik had. Hopelijk niet snel weer schade maar ik weet waar de reparatie plaats zal vinden!

Uitstekende service

Uitstekende service en behulpzame medewerkers. Ruit vervanging snel ingepland en uitgevoerd.

Vriendelijk en welkom

Roxanne is een zeer vriendelijk en warm persoon, waarbij je meteen welkom voelt als je daar komt. De mannen zijn vakkundig en ook behulpzaam. Na wat kleinigheden opgemerkt te hebben werden deze zeer snel, vriendelijk en vakkundig opgelost.

• Kwaliteit ruitherstel

persoonlijke, snelle service met een extra verassing!

Bovenop de goede herstelactie was een vlek in het interieur ook schoongemaakt en er ook ongevraagd een leenauto geregeld

Top service.

Prima communicatie via whatsapp. Snelle reactie. Makkelijk leenauto te regelen. Erg vriendelijk en vakkundig

Snel, netjes, vriendelijk, vakkundig

Snel, netjes, vriendelijk, vakkundig

• Kwaliteit ruitherstel

Na korte wachttijd werd sterretje snel vakkundig “weggepoetst”

Behulpzame monteur

Behulpzame monteur

• Kwaliteit ruitherstel

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Sterretje in ruit vakkundig herstelt. Personeel was zeer vriendelijk en hield mij goed op de hoogte over de voortgang.

Job well done

Ik kon gelukkig op korte termijn terecht voor een nieuwe achter ruit. Proffesionele vakmensen!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Ik werd snel en goed geholpen

Ik werd snel en goed geholpen

Zeer klantvriendelijke en snelle service

Zeer klantvriendelijke en snelle service

• Kwaliteit ruitherstel

Snelle en professionele service!

Ik kon snel terecht voor een sterretje in de vooruit. Ter plekke bleek echter dat de schade te groot was om te repareren en er een nieuwe vooruit in moest. Er werd flexibel meegedacht om zo snel mogelijk een nieuwe afspraak hiervoor in te plannen. Nieuwe ruit werd gelijk besteld en 2 dagen later kon ik al terugkomen voor de nieuwe ruit. Ook dit werd professioneel afgehandeld, na een paar uur kon ik mijn auto al weer ophalen! Top service dus! Ik zou hier zeker de volgende keer weer heen gaan.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Snel en goeie service

Werd direct geholpen en de werkzaamheden zijn goed en snel verricht.

Snelle service

Ik ben uitstekend geholpen door 123RUIT.nl - Hoefa in Vleuterweide. Na een verzoek voor een afspraak te hebben ingediend werd ik de volgende dag teruggebeld om de afspraak te bevestigen. Op de locatie werd ik professioneel, vriendelijk en snel geholpen. Ik was met 20 minuten alweer onderweg.

• Kwaliteit ruitherstel

ik kon snel terecht, ze begonnen direct aan mijn ruit en waren snel weer klaar.

ik kon snel terecht, ze begonnen direct aan mijn ruit en waren snel weer klaar. Klein bedrijfje met aardige vlotte medewerkers.

• Kwaliteit ruitherstel

Professioneel, vriendelijk, netjes gewerkt.

Kleinschalig bedrijf, zeer professioneel. Echt een aanrader!

• Kwaliteit ruitherstel

Heel vriendelijke, snelle en kundige service!

Heel vriendelijke, snelle en kundige service!

• Kwaliteit ruitherstel

Ruit werd snel gemaakt. Geweldig.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Snelle en vriendelijke services

Al twee keer bij Hoefa Autoglasservice geweest en beide keren super snel, goed en vriendelijk geholpen! Aanrader!

Boteyken 307

3454 PD Utrecht

Over 123RUIT.nl - Hoefa Autoglasservice

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl