Snel , goed , eerlijk, en nieuwe ruit.
Netjes alles afgehandeld
Snel en goed geholpen
Van het beoordelen, het maken van een afspraak, het nakomen van de afspraak en de nazorg was alles prima geregeld.
Binnen een dag gerepareerd. Vriendelijk personeel.
Voorruit moest compleet worden vervangen en dat is snel en deskundig gedaan.
We konden snel terecht en alles netjes geregeld.
Goede, snelle service vakmensen
Afspraak was makkelijk telefonisch in te plannen, auto was binnen 45 minuten weer klaar.
Goed service
Een aantal maanden geleden al een sterretje in mijn voorruit laten maken en dat verliep netjes en soepel. Echter reeds ik gisteren op de rondweg in Uden en een steentje op de voorruit en een grote ster er in. gelijk neer car cool systems gereden om te vragen of het überhaupt nog te maken was of vervanging werd. Auto werd gelijk naar binnen gereden en sterretje gerepareerd! Stond met een half uurtje weer buiten! Top service!
Ik had twee sterretjes in de voorruit en kwam bij dit bedrijf via mijn verzekering. Makkelijk een afspraak gemaakt online, vervolgens werd ik nog gebeld voor wat aanvullende informatie en binnen 10 minuten alles geregeld. Vervolgens was ik wegens omstandigheden 15 minuten te laat voor de afspraak, maar dit was allemaal geen probleem en binnen 1,5 uur was de ruit weer zo goed als nieuw. Hartelijk bedankt!
Vooral zo doorgaan
Kon al snel terecht
Altijd goed zoals altijd heb regelmatig via werk contact met jullie en het is in mijn ogen altijd goed zoals het is afgesproken
Snelle reactie op korte termijn afspraak. Gratis leenauto. Goede kwaliteit.
Vriendelijk ontvangen en een snelle Service
Ik wordt al tientallen jaren door Het personeel van Aircool prettig en vakkundig geholpen voor ruit schade en airco onderhoud/problemen
Goed geholpen aan een andere garage, terwijl de eerstgenoemde garage gesloten was.
Goede en snelle service.
Car Cool Systems dacht perfect met mij mee, zodat ik snel weer veilig de weg op kon. Dank!
Prima mensen bij Car Cool Systems in Uden. Goede en nette ontvangst, prima wachtruimte en keurige afhandeling. De reparatie is perfect uitgevoerd. Van de steenslag (maantje in zichtveld) is niets meer te zien. Top !
Het maken van een afspraak gaat makkelijk via de website en je wordt snel teruggebelt.
Hele goede ervaring zonder gedoe, hele proces ging vlekkeloos!
Oostwijk 11
5406 XT Uden
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).