Geweldig geholpen, fantastische service.
De herinnering voor de beoordeling komt niet na 1 week zoals er staat, maar al binnen vier dagen….
Ontvangst was netjes. Afhandeling ruitschade was keurig geregeld.
Professioneel en goed. Prima wachtruimte en vriendelijke mensen.
Ik kon er gelijk op wachten.
Ik kon op dezelfde dag langskomen voor een afspraak. Ik heb mn auto kunnen achter laten en de monteur ging er direct mee aan de slag. Na een half uur was het volledige probleem verholpen.
Goede informatie gekregen en vriendelijk geholpen. Netjes mijn camper in en uit de werkplaats gereden.
Alles ging zoals afspraak en professioneel. Zelfs last minute gebruik mogen maken van vervangend vervoer!
De airco van mijn auto was stuk. Offerte meegekregen voor zo’n 2,5 uur arbeidsloon. Bleek er toch meer aan de hand te zijn en is er veel meer uren aan gewerkt. En een extra onderdeel was nodig. Ondanks de meerkosten werd mij de afgesproken prijs, zoals op de offerte, berekend. Dat noem ik nog eens eerlijk zakendoen. Zeer tevreden dus en absoluut een aanrader.
alleen was niet mogelijk de afspraak online te maken door een ReCaptcha probleem van Google
Uitstekend en snel geholpen
snel en netjes
Met de auto naar huis gebracht, na halve dag klaar . Keurig een nieuwe ruit erin en.....ook de milieusticker overgezet. Admi isolatie naar verzekeraar helemaal verzorgd
Netjes geholpen
Alles perfect geregeld zoals hierboven vermeld! Fijn telefonisch contact gehad, snelle afspraak kunnen maken, auto werd opgehaald op het werk helemaal toppie! Daarna was de reparatie helemaal piccobello gemaakt! Geen commentaar verder.
Auto gebracht; keurig "thuis"gebracht zodat daar niet hoefde te wachten. Na een halve dag: auto klaar. Zelfs de Duitse mileusticker overgezet !!! Papierwinkel ook helemaal verzorgd
Fijn bedrijf, snel opgelost.
Keurig verzorgd, tijdens wachttijd WiFi, koffie of water gratis beschikbaar. Ruit is onzichtbaar hersteld
Voor herhaling vatbaar!!
Oostwijk 11
5406 XT Uden
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).