Goede service en zeer klantvriendelijk. Konden snel terecht voor de ruitreparatie. Fijn dat ze alles via de verzekeraar regelen, zodat wij daar niet over na hoeven te denken! Reparatie is keurig uitgevoerd. En we hebben stickers meegekregen voor toekomstige sterretjes (zodat er geen vuil/water in komt).
Keurige reparatie uitgevoerd.
het duurde allemaal wat langer dan eerder opgegeven. De service uiteindelijk is goed. De koffie is minder goed
Schade goed hersteld; vriendelijk ontvangst en ook goed contact via de telefoon
Netjes en snel gehandeld
Auto werd in mijn vakantie opgehaald en voorzien van een nieuwe ruit. Allemaal snel en top geregeld via mijn verzekeraar. Zelf helemaal geen werk mee gehad.
na schademelding zeer snel een afspraak kunnen maken en de auto weer met nieuwe voorruit weer kunnen ophalen
Goede en snelle service
Op de website een afspraak ingepland, een tijdvak aangegeven maar door drukte kon ik pas een week later terecht maar dat is bij alle ruit herstellers in deze periode hetzelfde geval, druk. Op het afgesproken tijdstip aanwezig en wachtend met gratis bakje koffie was ik na minder dan een uur weer onderweg. De ruit was vakkundig gerepareerd dus heel tevreden, aanrader dus en verder geen administratieve rompslomp, zij regelen alles met de verzekeraar.
Fijn en netjes geholpen
Via verzekering hier terecht gekomen. Prima keuze geweest. Autoruit is snel en vakkundig gemaakt door vriendelijk personeel
na het aanmelden van mijn schade in portal van leasemaatschappij , kon ik nog dezelfde dag terrecht voor het repareren van mijn ruitschade. Schade is vakkundig en snel gerepareerd.
Afspraak was snel gemaakt en afwerking met daarbij interieur schoonmaken prima
Verzorgt en snel mogelijk te herstellen.9
Uitstekende service bij 123RUIT.nl - Car Cool Systems Uden! Recent heb ik mijn voorruit laten vervangen bij Car Cool Systems in Uden voor mijn Volkswagen Transporter. Ik ben enorm tevreden over de service! Het team was vriendelijk, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg over wat er nodig was. De vervanging van de voorruit zelf werd zorgvuldig uitgevoerd. Ondanks de vertraging die ze eerder die dag hadden opgelopen bij een andere klus werd er gewoon doorgewerkt zodat ik mijn bus in de avond alsnog kon ophalen. Ik kan Car Cool Sytems in Uden zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar snelle en betrouwbare service voor autoruiten. Bedankt voor de top service!
Mijn ruit is snel en vakkundig vervangen door deze vriendelijke vakmensen
Vrijdag middag nog een afspraak kunnen maken voor maandag. Op afgesproken tijd direkt aan de beurt en na een lekker kopje koffie binnen een uur weer op weg. Zeer tevreden
Nette wachtruimte lekker warm en droog, het regende buiten pijpenstelen en het was daar goed koud. Goede koffie
Alles goed geregeld, heel fijn bedrijf.
Auto ter vervanging autoruit gebracht. Hierna netjes thuisgebracht door medewerker en na reparatie en droogtijd ruit thuis in veghel weer opgehaald en bij bedrijf afgezet. Ruit bleek heel professioneel te zijn gerepareerd. Al met al naast het vakwerk goede service. Dikke 10 verdient.
Goed geholpen en prettige mensen.
super vaklui en allemaal vriendelijk
Ik stond voor een gesloten deur. Er was na binnenkomst wel koffie en de afgesproken tijdsduur was conform onze afspraak.
Netjes en snel geholpen. Goede uitleg over de vergoeding.
Oostwijk 11
5406 XT Uden
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).