Bij het maken van de afspraak de volgende dag kunnen komen. Ruit snel gerepareerd. Goede service.
Had een sterretje in de ruit en wilde die zo snel mogelijk gemaakt hebben. Had geen afspraak maar werd toch even tussen door geholpen, Goede service en vriendelijk personeel.
Top bedrijf!!!
Snel een afspraak voor de sterreparatie. Op tijd en prima uitgevoerd. Vriendelijke mensen. Top!
Uitermate klantvriendelijke medewerkers. Zeer snelle vervanging van de voorruit.
Auto weggebracht voor een airco reparatie en voorruit vervangen. Erg vriendelijke en meedenkende medewerkers. Ik kan ze iedereen aanraden. Een bedrijf waar de klant nog echt op nr 1 staat!
Nette intake en afhandeling door het resultaat te tonen en uitleg te geven. De ster in de voorruit van mijn camper is door de specialist zelfs 2 maal behandeld om zo’n optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Top!
Ruit vervangen maar de acc camera deed moeilijk. Afspraak gemaakt om de auto nog een keer te brengen zodat een specialist er naar kon kijken. Leenauto meegekregen en binnen een paar uur weer helemaal klaar. Super service, vakkennis en vriendelijke mensen
Zie bovenstaand
Ondanks dat het druk was snel geholpen, voorruit snel vervangen. Aangegeven dat ik 's middags de auto weer nodig had en werd ruim van te voren gebeld dat het klaar was, dit ondanks dat men een zieke medewerker had. Vooralsnog is de kwaliteit van de vervangende ruit top.
Heb 1 punt ze zouden me nog terug bellen voor de calebratie van de vooruit is jammer dat ik niks meer gehoord heb daarvan
in de buurt van mijn woonplaats en snel gerepareerd en goede service
Mijn camper kon ik dezelfde dag niet ophalen omdat ik als chauffeur onderweg was. Dit was geen probleem en uit veiligheid hebben zij de camper netjes s'nachts binnen gezet.
Snel en zeer vriendelijk goed geholpen met 100% kwaliteit
Snel een afspraak kunnen maken en tijdens het wachten totdat de ruit klaar was met een bakje koffie wat kunnen werken in de wachtruimte. Zou 123ruit.nl zeker aanbevelen!
Geheel naar wens
Ontzettend vriendelijk personeel. Vanwege mijn hoogzwangere staat ben ik zowel thuisgebracht als opgehaald. Heel fijn! Daarnaast was de ruit snel en kundig vervangen
Keurig 2 leenfiets kunnen gebruiken, zelfs de Duitse umweltsticker weer herplaatst. Ik kom zelf niet uit de buurt van Uden, maar kan voor mensen uit deze buurt 123ruit wel aanbevelen.
Was snel geregeld!
Goede service en zeer klantvriendelijk. Konden snel terecht voor de ruitreparatie. Fijn dat ze alles via de verzekeraar regelen, zodat wij daar niet over na hoeven te denken! Reparatie is keurig uitgevoerd. En we hebben stickers meegekregen voor toekomstige sterretjes (zodat er geen vuil/water in komt).
Keurige reparatie uitgevoerd.
het duurde allemaal wat langer dan eerder opgegeven. De service uiteindelijk is goed. De koffie is minder goed
Schade goed hersteld; vriendelijk ontvangst en ook goed contact via de telefoon
Netjes en snel gehandeld
Oostwijk 11
5406 XT Uden
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).