Er is alles gedaan om mijn rustschade goed af te handelen. Zelfs meer dan dat, bleek na controle van de hele ruit.
Servicegericht en snel!
Ik ben goed geholpen met goede uitleg door personeel Ruit is goed hersteld Super service
Fijn geholpen. Prettige communicatie en hele goede service.
Behulpzaam, persoonlijk, vriendelijk
Bedankt voor het maken van de ruit goede service en klantgericht
Snel en zorgeloos afgehandeld.
Schade binnen 24 uur opgelost. Tuut, tuut dat is snel.
Na de schademelding werd ik snel gebeld. Vervolgens een afspraak gemaakt met een duidelijke uitleg over de procedure.
Snelle afhandeling.
Goede service in overleg gepland en ook zo uitgevoerd
Was snel geregeld
Beste meneer Cauberg, Hartelijk dank voor uw mooie review. Uw verbeterpunt gaan we bespreken met de betreffende hersteller. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
snelle afhandeling
Zeer hulpvaardige medewerker. De camper stond met nieuwe en gepoetste ruit na een korte wachttijd klaar. Zelfs de vignetten/stickers van de oude voorruit waren overgezet op de nieuwe ruit. Dit bedrijf heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
Goed geregeld en snelle afhandeling, goed en vakkundig geplaatste voorruit
Goede service, vriendelijke eigenaar.
na aanvraag snelle telefonische reactie
naar volle tevredenheid geholpen door vriendelijke en deskundig personeel.
Ruit werd snel geleverd, binnen de afgesproken tijd geholpen en op locatie verder kunnen werken.
Precies zoals ik had verwacht.
Vanaf melding snel opgelost.
Een fijn bedrijf! Makkelijk contact, snelle service en zeer klantvriendelijk!
prima service. klantvriendelijk
Handelsweg 4
6114 BR Susteren
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).