Direct goed geregeld
Fijne, snelle service en prettig contact. Tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang. Na een dag de auto weer terug en de ruit gemaakt.
Netjes ontvangen en de auto netjes teruggekregen.
Bij aankomst korte uitleg gekregen over de werkwijze en een half uur later was het sterretje zo goed als onzichtbaar
Afspraak, wachttijd, service zijn verlopen zoals beloofd. Kwaliteit ruit en eventuele lekkage oid, kan pas op langere termijn zichtbaar worden, maar dit verwacht ik overigens niet gezien het vakmanschap van het personeel. Vandaar 4 sterren ipv 5. Totaalbeeld is goed.
Denk met je mee.
Ruit snel en goed vervangen
Snel en goed geholpen, in principe zoals het gewoon hoort. Dit is echter in de praktijk niet meer altijd en overal het geval, dus gewoon top!
Keurige werkplaats, prima werk geleverd
Prima ervaring. Ik kende het bedrijf niet maar de kennismaking na ruitschade was ronduit goed. Het fijne is dat je te maken hebt met een klein bedrijf waar de eigenaar ook zelf de intake doet. Minder bureaucratie en een heel persoonlijke benadering. Dat bevalt mij wel.
Vriendelijke en kundige mensen. Super service! De ruit was binnen no-time vervangen en de sensoren werden vervolgens netjes gekalibreerd. Niets op aan te merken, super!
De medewerkers hebben de auto netjes volgens afspraak geplaatst waarbij ze niet beroerd waren om mij naar huis te brengen en na montage weer op te halen. Super service! Enige kleine aandachtspunt was de relatief lange wachttijd van vier weken tussen melding en montage.
Beste meneer, Bedankt voor uw positieve beoordeling en de waardevolle feedback. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Vervelend van de lange wachttijd, we streven ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Helaas zijn onze wachttijden soms erg afhankelijk van de beschikbaarheid van de specifieke ruit en de agenda van onze hersteller. Hierdoor kan het soms wat langer duren. Maar, wij gaan zeker de terugkoppeling doen over een wachttijd van vier weken. Zodat we dit in de toekomst kunnen verminderen. Met vriendelijke groet, Lotte - Hoofdkantoor 123RUIT.nl
Gewoon goed, vriendelijk, snel.
Werken netjes en op tijd, geven vooraf duidelijk de wachttijden aan. Bieden ook een lekker bakje koffie aan
Goed bereikbaar. Snelle afspraak kunnen maken. Fijn geholpen.
voor de 2e keer geweest, nu een andere ruit. Vriendelijke mensen, zeer snel geholpen en zeer deskundig
In mijn voorruit zat een klein sterretje. Is helaas nog steeds zichtbaar. Dit had ik niet verwacht.
Snelle afhandeling super klant vriendelijk en een aparte wachtruimte met koffie.
Heb niet kunnen achterhalen wat de totale kosten waren om ruitje te vervangen. Heb dit ook bij jullie nagevraagd. Zelf heb ik €150 ER moeten betalen.
De afspraak die ik gemaakt had met 123ruit kon niet doorgaan omdat het herstel dat bij Dévak in Venlo gedaan werd wegens een eerdere schade langer duurde dan eerder aangegeven. Maar heel fijn dat Dévak dit met Snijkers heeft geregeld zodat ik geen nieuwe afspraak hoefde te maken en zelf de auto niet hoefde te brengen en halen.
Snelle service en goed kwaliteit
Het zijn vriendelijke mensen en je word altijd fijn geholpen. Ik zal hier zeker terugkomen als ik nogmaals ruitschade heb.
?
Vandaag langs geweest voor ruitherstel en ik ben zeer tevreden. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk ontvangen. Er was een nette werkplek beschikbaar, met een aparte ruimte waar ik rustig kon zitten wachten. Koffie en thee ontvangen, altijd fijn! Daarnaast kreeg ik een duidelijke uitleg over het herstelproces, wat ik erg waardeerde. Alles werd professioneel en vlot afgehandeld. Kortom: topservice en absoluut een aanrader!
Reparatie is zeer goed uitgevoerd. Erg vriendelijke ontvangst
Handelsweg 4
6114 BR Susteren
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).