Super geholpen en ontvangen

Snelle afhandeling super klant vriendelijk en een aparte wachtruimte met koffie.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Redelijk

Heb niet kunnen achterhalen wat de totale kosten waren om ruitje te vervangen. Heb dit ook bij jullie nagevraagd. Zelf heb ik €150 ER moeten betalen.

Geweldig!

De afspraak die ik gemaakt had met 123ruit kon niet doorgaan omdat het herstel dat bij Dévak in Venlo gedaan werd wegens een eerdere schade langer duurde dan eerder aangegeven. Maar heel fijn dat Dévak dit met Snijkers heeft geregeld zodat ik geen nieuwe afspraak hoefde te maken en zelf de auto niet hoefde te brengen en halen.

Snelle service en goed kwaliteit

Snelle service en goed kwaliteit

Snel en efficient opgelost

Het zijn vriendelijke mensen en je word altijd fijn geholpen. Ik zal hier zeker terugkomen als ik nogmaals ruitschade heb.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

?

?

Topservice bij ruitherstel!

Vandaag langs geweest voor ruitherstel en ik ben zeer tevreden. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk ontvangen. Er was een nette werkplek beschikbaar, met een aparte ruimte waar ik rustig kon zitten wachten. Koffie en thee ontvangen, altijd fijn! Daarnaast kreeg ik een duidelijke uitleg over het herstelproces, wat ik erg waardeerde. Alles werd professioneel en vlot afgehandeld. Kortom: topservice en absoluut een aanrader!

Erg vriendelijk

Reparatie is zeer goed uitgevoerd. Erg vriendelijke ontvangst

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

niet geheel tevreden

ruit is hersteld toch is het breukje nog zichtbaar. afspraak etc was goed geregeld. In het verleden heb ik vaker een sterretje gehad dat was nagenoeg onzichtbaar hersteld deze niet

Snelle en goede service

Goede en snelle service, vriendelijk personeel met veel kennis en vakmanschap

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Goed werk geleverd

De voorruit is prima vervangen, Wellicht in het vervolg ff met een stofzuiger door de auto, zodat in ieder geval de ergste kit resten weg zijn. De afspraak was ondanks vakantie nog goed gepland maar ver van mijn woonplaats, (wellicht door lease veroorzaakt) Wacht ruimte sober, er mist echt wel koffie

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

prima service

Vriendelijke ontvangst, koffie en wifi beschikbaar in de wachtruimte. Hierdoor hebben de werkzaamheden geen impact gehad op mijn werkdag.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Susteren

Goede snelle service netjes op beloofde tijd starten en goed ingeschat hoe lang de werkzaamheden zouden duren.

Snelle service, bruikbare tip

Afspraak 2 dagen na eerste contact. Tijdens maken van afspraak tip gekregen om af te plakken om te voorkomen dat er vuil.in de barst komt. Klaar terwijl U wacht, incl koffie. Ca 30 minuten wachttijd. Prima resulaat.

Prima reparatie

Makkelijk de afspraak gemaakt, goed ontvangen. Met een kop koffie. Binnen een uurtje hersteld en niets meer te zien.

Als ik maar lol heb

Het is erg vervelend als een sterretje je zicht verpest. Zéker als deze vervangen moet worden. Gelukkig doen ze er alles aan dat de 2,5 uur wachten voorbij gaat in een zucht. De dame was jarig geweest en had gebak meegenomen voor de werkplaats. Of ik ook een stukje wilde. Nou, dat heb ik zelden meegemaakt. Ruit overigens professioneel gerepareerd en doet het nog steeds…

Netjes gewerkt.

Afspreken is makkelijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Susteren

Beetje pech gehad, maar super nette service

Mijn Model Y had een nieuwe ruit nodig. Tot twee keer toe is de vervangende ruit kapot geleverd aan Snijkers. Ze hebben mij hiervan netjes op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is de ruit vakkundig vervangen en heb ik daar lekker onder het genot van een bakje koffie kunnen werken. Top service Snijkers!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Venlo

Goed geholpen, fijne uitleg vooraf en mensen die weten wat ze doen.

Zie zin hierboven

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Susteren

Mooi bedrijf, deskundig en vriendelijk.

Deskundig en goede service.

Goede en snelle service

De expert vertelt eerst wat je kunt verwachten en hoe het sterretje er na de reparatie uit komt te zien (dus niet de verhalen die je op tv hoort en ziet).

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Venlo

Heel snel afgehandeld en alles netjes gemaakt

Snelle vriendelijke service

Precies hetzelfde

zoals het hoort

prima communicatie en uitstekende werk kwaliteit.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglasherstel Snijkers Venlo

Goede service, korte en duidelijke uitleg. Sterretje was snel gerepareerd. Mijn ruit is weer als nieuw

Handelsweg 4

6114 BR Susteren

Over 123RUIT.nl - Autoglasherstel Snijkers

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl