Vriendelijk, goed bereikbaar en goede snelle afhandeling.
Correct behandeld pluim er voor
Mijn voorruit is vervangen. Ik zou rond 17 uur de leenauto weer inleveren, dat werd iets later maar was geen probleem!
Super service! Meedenkend, adequaat handelend en prima eindproduct!
Prima service en flexibel
Alles werd uitgelegd hoe ze te werk gingen
top service, netjes geholpen
Heel goed een eerlijk geholpen door deze meneer.
Mn voorruit is snel en netjes vervangen
Zeer vriendelijk Snelle afspraak Leenauto voor in de tussentijd Snelle reparatie binnen 1 dag
Vervangende ruit was niet direct beschikbaar. Noodruit gekregen. Werd goed op de hoogte gehouden over levering nieuwe ruit.
Michel denkt met je mee en is een echte vakman.
Telefonisch werd ik al uiterst vriendelijk geholpen. Op locatie was dat niet minder. Geen verbeterpunten ga zo door.
Prima geregeld
BEN HIER AL EERDER GEWEEST EN DE SERVICE / AFWIKKELING SCHADE IS ONVERANDERD UITSTEKEND.
De medewerkers waren heel erg meedenkend in de afwikkeling van het probleem en evt vervangend vervoer. Een hele fijne service. Ik hoop dat ik ze niet meer nodig heb, maar als dat zo is weet ik wat ik moet zijn! Toppers!
Bijzonder service gerichte en aardige medewerker. Kon er heel vroeg terecht. Nog een bakje koffie gekregen. Na een half uurtje was het sterretje gerepareerd. Keurig de voorruit ook aan de binnenkant schoongemaakt.
Goeie service, sterretje in ruit snel en netjes opgelost
Echt heel fijn
Hele lieve en behulpzame man. Top service
Snel geholpen en perfect geplaatst
Makkelijk contact, vriendelijk en alle afspraken nagekomen. Uitstekende service inclusief leenauto.
Originele beoordeling
Snel , hoge kwaliteit en vriendelijk personeel
Top geregeld en super service. een echte aanrader.
Deventerseweg 9 C
2994 LE Barendrecht
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).