Michel al jaren een leverancier bij Kleyn Vans heeft supersnel een nieuwe ruit geleverd voor de Mini van mijn vrouw.
Vervanging voorruit Lexus GS450H uit laten voeren. Beschadigde ruit is vervangen door een originele ruit en is keurig geplaatst. Er is netjes gewerkt, zonder beschadigingen en dashboard is na montage van de ruit netjes schoongemaakt. Tevens afhandeling met de verzekeringsmaatschappij is geregeld, zelf geen omkijken naar gehad. Bedankt Michel!
Goede service. Leenauto gratis mee.
Zeer vriendelijke, met een doses ervaring die weet wat hij doet, Levert netjes af, in 1 wordt VAKWERK.
Op afgesproken tijd direct en vakkundig geholpen. En goeie koffie!
Goeie
Ruitje moest vervangen worden. Auto gebracht op donderdagochtend, leenauto gekregen en vrijdagochtend kon ik hem al ophalen. Alles soepel verlopen.
Geregeld via Vakgarage Jaco Smith. Ook een pluim voor hun !
Gewoonweg perfect! Beter dan die grote clubs.
Top service!
Prima ervaring en fijne service
Zeer vriendelijk en snel geholpen. goede kwaliteit.
Kon snel een afspraak maken en daardoor was het probleem gauw verholpen
Maandag via verzekering contact gehad . Donderdag kon ik terecht voor herstel sterretje in voorruit.
Kon snel terecht voor een afspraak en beschadigde ruit werd meteen besteld. Bij de levering wat vertraging maar dit kwam niet door 123 ruit. Wellicht als adviespunt om iets meer voorraad aan te houden.
Goed ontvangt Leen auto Communicatie gedurende dag
Gezien mijn drukke agenda werd er geregeld dat ik 's avonds de auto weer kon ophalen. Dank.
Na eerst een voldoende score (6) te hebben gegeven, heeft men contact opgenomen met de vraag waar ik niet helemaal blij mee was. Daarna heeft men alsnog voor een perfect resultaat gezorgd. Deze mensen zijn zelf niet blij met een zesje en willen dat je helemaal tevreden bent.
Beste Toin, Bedankt voor de beoordeling! We hebben het verbeterpunt besproken met de vestiging. Ze geven aan dat dit juist bewust zo gedaan wordt in uw specifiek geval. Ze nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijk groet, Ines 123RUIT.nl
Originele beoordeling
Heb er niet het gevoel aan overgehouden dat ik hier volgende keer weer naar toe ga.
De uiterst vriendelijke Michel bood ons bij aankomst direct koffie aan. De werkplaats zag er netjes en schoon uit en dat gaf mij direct een heel goed gevoel. Bij het ophalen van de Camper zag ik dat hij zelfs de Groene Milieusticker weer ongeschonden van de kapotte ruit op de nieuwe ruit had bevestigd. Bij een eventuele volgende ruitschade(ik hoop het natuurlijk niet....) dan wil ik weer naar dit bedrijf!!
Keurig geholpen Prettig ontvangst Perfecte service we waren wat later dan gepland ivm drukte op de weg
snel en vakkundig
snel en netjes
Erg klantvriendelijk + snelle en goede service!
Zoals verwacht snel geregeld. Kreeg ook nog eens vervangend vervoer dus ging allemaal prima.
Deventerseweg 9 C
2994 LE Barendrecht
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).