Ruiten specialist

Ben zeer kundig en professioneel geholpen, flinke ster in mijn voorruit, die zij goed hebben behandeld.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Prima SERVICE

• Kwaliteit ruitherstel

Goede, snelle en vriendelijke service

Goed, vriendelijk en snel geholpen. De auto ziet er weer top uit

Echt keurig geholpen

Fijn bedrijf mn bedrijfsbus had een ster en barst kon mijn bus om 8 uur neerzetten kreeg een leenauto mee en kon om 3 uur mijn bus ophalen en t is keurig gedaan fijne service. !!!

• Kwaliteit ruitherstel

Fijne gasten ,,alles conform afspraak gedaan.topbedrijf!!

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Professioneel en uitstekend geholpen!!

Kon snel een afspraak maken en de ruit is perfect geplaatst. Zou zeker nog een keer gaan!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Laagdrempelig superservice.

Alles goed geregeld.

Snel en vriendelijk geholpen

Ik kon snel terecht, het sterretje is vakkundig gerepareerd en de koffie en de gesprekken tijdens het wachten waren erg prettig.

Fantastische dienstverlening

Binnen 18 uren na de opgelopen schade is de ruit perfect hersteld, nét voor hun kerst-reces. Ik kon de auto om 09:00 uur brengen en om 12:00 uur weer op en top ophalen. Daarnaast kreeg ik ook nog vervangend vervoer mee.

Gastvrije ontvangst

Nette en vlotte reparatie

Super service!

Goede telefonische bereikbaarheid. Oplossingsgericht meedenken met de klant. Schade snel gemaakt. Super service! Ik raad iedereen Automobielglas - 123ruit.nl aan!

Uitstekend, vriendelijk ondernemer!

Prima, klein bedrijf.

super service, deskundige mensen

Ben snel en deskundig geholpen. Vakbedrijf!!!!!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

• Kwaliteit ruitherstel

erg vriendelijk, heel vakkundig, en heel snel

De afspraak was snel gemaakt, op zeer korte termijn. Bij aankomst een vriendelijke medewerker, die heel duidelijk was. Top-service

Super service!!

Goede telefonische bereikbaarheid. Oplossingsgericht meedenken met de klant. Schade snel gemaakt. Super service! Ik raad iedereen 123ruit.nl - Automobielglas aan!

Super service!

Goede telefonische bereikbaarheid. Oplossingsgericht meedenken met de klant. Schade snel gemaakt. Super service! Ik raad iedereen 123ruit.nl / Automobielglas aan!

Super service

Goede telefonische bereikbaarheid. Oplossingsgericht meedenken met de klant. Schade snel gemaakt. Super service! Ik raad iedereen 123ruit.nl aan!

Super service!

Goede telefonische bereikbaarheid. Oplossingsgericht en meedenken met de klant. Schade snel gemaakt. Super service! Ik raad iedereen 123ruit.nl aan!

Deventerseweg 9 C

2994 LE Barendrecht

Over 123RUIT.nl - Automobielglas Carnisselande

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl