Wij zijn super tevreden met de service die geboden word.
Alles prima geregeld. Afspraken nakomen en duidelijke communicatie. Een aanrader.
Xxx
Uitermate vakkundig gerepareerd en zeer vriendelijk personeel. De steenslag is altijd vervelend, maar via Automobielglas Carnisslande is het snel vergeten
+ goed en mooi resultaat. Flexibel & denkt goed mee en lost (vervoers) problemen op wanneer je er niet helemaal uit komt.
uitstekend
vriendelijke benadering en op tijd klaar. afspraak is afspraak
Een fijne service
Autoruit was snel Vervangen en als service werd de auto thuis gebracht.
Ik was een half uur te vroeg, geen probleem en word direct geholpen.
Goede service, vriendelijk en snel geholpen
Mijn ruit is snel en vakkundig verwisselt, prima werk verricht ben er blij mee!!!
Uitstekend bedrijf
Afspraak maken was eenvoudig en snel gedaan. Auto binnen afgesproken tijd weer terug. Resultaat is perfect.
Goede service, aardig en vriendelijk personeel.
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik snel en na grote tevredenheid ben geholpen. Kwikfit kon mijn ruit niet bestellen en leveren. Bij 123ruit kreeg ik zelfs een leenauto! Ik raad hen ten zeerste aan.
Zie boven
Aardige mensen die de afspraken nakomen !!
Erg vriendelijk en behulpzaam ook met het plannen van de schilderwerkzaamheden en opleveren
Snel een afspraak kunnen maken. Vriendelijk geholpen en ter plaatsen kunnen wachten op mijn auto.
Makkelijk om binnen een week een afspraak te maken voor het vervangen van de voorruit. Mooie ruimte (met koffie en werkplek) om paar uurtjes te wachten.
Super goede service allen met afwerking van de ruit met de vette vingers over heel de ruit een kleine aandachtspunt
Onverwachts moest de man om 13:00 weg en moet ik mijn auto daarvoor weer ophalen. Daarnaast kreeg ik vervangend vervoer wat oud en vies was.
Beste mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Ik heb u een e-mail gestuurd met de vraag of ik u mag bellen. Helaas heb ik geen reactie van u mogen ontvangen. Als ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik dat graag. U kunt mij bereiken op 088-1850500. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Fijn contact, prima afspraken, die ook werden nagekomen. Verder: snelheid, correct en... nou ja geen enkel puntje van kritiek!!! Alles ging geweldig. Mag wat ons betreft nogmaals een compliment krijgen
Deventerseweg 9 C
2994 LE Barendrecht
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).