Goed geholpen en goeie uitleg.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Betrouwbaar en duidelijk

Bij afspraak maken zeer vriendelijke benadering en uitleg. Vervangend vervoer werd aangeboden. Bij reparatie uiterst rustig en betrouwbare indruk.

Top gasten!

Goeie service & super vriendelijk

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Gewoon goed

Snel en goed

Goede service!

Goede service!

Snelle vakkundige afhandeling

In mn voorruit vd camper zat helaas een stevige bluts, die binnen een uur gerepareerd werd met koffie als toegift. Kortom, een fijn bedrijf.

Helemaal top

Fijn

Ja helemaal top netjes te woord gestaan en geholpen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Vakmanschap en vriendelijkheid

Plezierige mensen die duidelijk glasspecialisten zijn en hun werk graag goed doen en serieus nemen.

Echt hele goede service

Ik heb een oude jaguar en een ruit daarvoor te krijgen is niet zo gemakkelijk. Verzekering deed er daarom ook moeilijk over maar op eigen initiatief hebben de gasten daar het voor mij geregeld, zowel raam als met de verzekering. De meeste hadden gezegd, sorry wij kunnen u niet helpen maar zij deden het toch,

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Heel goed geholpen en klant vriendelijke medewerkers. Nogmaals bedankt voor de snelle service. Vriendelijke groeten, hr. Adhien. R.

Fantastisch

Jarno kwam zelfs bij ons thuis om de ruit op te meten!!

Snelle afhandeling

Snelle reparatie van het sterretje in mijn ruit.

Snelle kwalitatieve service

Integraal camperruit, niet echt iets wat op voorraad ligt, maar ik was supersnel weer onderweg. Snel, vriendelijk, en ook nog eens in mijn woonomgeving, gewoon Top maar uiteraard hoop ik ze niet meer nodig te hebben.

Goed en snel geholpen

Ik belde voor een nieuwe ruit kon de volgende dag al komen ook was ik een uur later zelfs dat was geen probleem Top

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Perfect geholpen

Zonder afspraak kon ik de auto laten staan voor een sterreparatie. Alles via de verzekering geregeld. Top service!

Klantgericht, vriendelijk, kwaliteit

Klantgericht, vriendelijk, kwaliteit

goede service

goede service

Goede en snelle service

Ik kon er snel terecht. Maar ze hadden een verkeerd raam bezorgd, maar ze hebben de goede besteld en me thuis gebracht en na een paar uur hadden ze het goede raam geleverd en erin gezet. Toen belden ze of ze de auto thuis konden afleveren Echt top

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer professionele service, snel & klantvriendelijk.

Via Centraal Beheer in contact gekomen met 123RUIT. Snelle reactie, makkelijk de gegevens online in te vullen. Prima vervangend vervoer.

zeer snel en professioneel

Altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Geen gekke prijzen en erg vriendelijk.

Goed geregeld

Schade gemeld via verzekering, direct doorverbonden met 123ruit om een afspraak te maken. Wagen achtergelaten op afgesproken dag en na herstel bericht gekregen om op te halen.

Prima en zorgvuldig.

Zorgvuldige en vriendelijke informerende behandeling

Direct

Neherstraat 4 8

3125 BV Schiedam

Over 123RUIT.nl - Autoglasservice Schiedam

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl