Snel, professioneel, vriendelijk.
Zoals gezegd: vlotte service en prima ruimtes om tijdens de reparatie te kunnen werken.
netjes geholpen aan de telefoon en goede service op locatie
Aanbevelingswaardig!!
Geode service!
Alles ging vlot en zeer servicegericht.
Kon de volgende dag al terecht. Vriendelijke service en kreeg vervangend vervoer mee. Zou zo mijn eigen ruit inslaan om nog een keer langs te gaan.
Gebeld en ik kon gelijk terecht! Vriendelijk personeel en goede service!
Zeker om aan te raden
Vriendelijke mensen, goed werk geleverd.
Postieve ervaring. Goede reparatie, vriendelijk personeel, vervangend vervoer.
ben tevreden met de verleende dienst. vriendelijke medewerkers en goed werk verricht.
Uitstekende service en professioneel geplaatst
Prettige ervaring en goede service. Snel en vakkundig
Met een telefoontje was de afspraak geregeld. Vriendelijke ontvangst bij de hersteller. Ruit zag er na herstel netjes en goed uit.
Perfect op tijd werd ik geholpen door een zeer vriendelijk man. In een mum van tijd was het ruit gerepareerd. Perfect
Plezierige vakmensen die goed werk leveren. Ze heten je welkom in een ruimte waar je kan zitten, evt werken ook en koffie kan pakken. Ze vragen hoe je het hebben wil en zijn zelfs bereid de oude (verlopen) Zwitserse vignetten over te zetten ip de nieuwe ruit omdat dat voor mij een fijne herinnering is. Bijzonder toch?
Geen betere service.., gewoon goed
Goede communicatie en professionele montage
Goede service, alles snel en netjes opgelost
geweldig
Snel & Vakkundig
De koffie was nog niet op of het sterretje was al verdwenen op de voorruit.
Ik heb nog steeds kriebels in mijn buik iedere keer als ik door mijn mooie ruitje kijk. Grrrr wat een tijgertje.
Neherstraat 4 8
3125 BV Schiedam
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).