Vriendelijke mensen en uitgebreide uitleg en natuurlijk koffie of thee en zelfs een cadeautje. Hier kom ik zeker weer voor mijn ruiten
Heel wat maanden geleden een schade aan een ruit in mijn zelfbouwcamper gekregen. Tal van bedrijven af geweest maar niemand die het kon maken. Uiteindelijk via via hier terecht gekomen en wat een prettige ervaring! Een super strak resultaat dus vanaf nu met schade naar Schiedam hoor.
Gehele panoramadak door 123RUIT vervangen, nadat deze was ingegooid. Snelle en zeer vriendelijke service.
Ruit snel een netjes hersteld.
Was snel geholpen
Heel klant vriendelijk. Een aanrader.
Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Erg blij mee!
Goede service, zowel telefonisch als op de zaak
Prima service, klantvriendelijk.
Autoruit is vervangen alsof het nooit gebeurd is.
Goed geholpen, snel, aardig personeel.
prima service en aardige mensen Goede bereikbaarheid
Toen ik belde kon ik gelijk langs komen. En omdat vervanging van de ruit wel een paar uur zou duren, kreeg ik een leenauto mee.
vriendelijke medewerkers en vakkundige plaatsing van nieuwe autoruit. Kon snel terecht
Onlangs voor de 2e keer in Schiedam geweest ivm ruitschade. Bij het eerste bezoek een goed passend noodruitje erin. En bij het plaatsen van de originele ruit en raamwerk alles netjes terug geplaatst
Klantvriendelijk en zochten de beste oplossing zodat ik met vakantie kon gaan
Een afspraak was snel geregeld, goede ontvangst en flexibele opstelling t.a.v. wachten op de reparatie. In de wachtruimte is koffie en Wifi aanwezig. En tot nu toe het belangrijkste: geen mankementen :)
Alles zeer goed gemonteerd!
Binnen 24 uur geregeld. Lekkere koffie en vriendelijke gasten.
prima opgelost
Zeer klantvriendelijk bedrijf en denkt mee met de klant.
De juiste service.wat je van een bedrijf verwacht.
perfect geholpen
echter na thuis komst lag er nog wel rubber dat gebruikt is met het inzetten op de mat en stoel. ook waren de dorpels vies. er was tijdens het plaatsen met schoenen opgestaan en je zag de afdrukken. even een doek erover en het was weg, maar had ik wel van de garage verwacht. verder heb ik een auto mee gekregen en dat is keurig. ook bleven ze iets langer dan 17 uur om mij op te vangen. dus ook nette service.
Beste Herman, Bedankt voor de beoordeling. Inderdaad is dit niet de bedoeling! Gelukkig hebben we al contact met elkaar gehad en is het goed opgelost. Dank voor uw input! Met vriendelijk groeten, Ines
Er werd een nieuwe voorruit geplaatst, de afspraak kon in korte tijd gemaakt worden. Mijn beveiligingssticker werd herplaatst, de steunen van mijn 2 tollkastjes werden voorzien van nieuwe plakstrips, zodat ik ze zelf kan herplaatsen. De Duitse milieu stickers kon heelhuids van de oude ruit worden gehaald, helaas moest deze op een andere manier worden bevestigd.
Neherstraat 4 8
3125 BV Schiedam
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).