Goede snelle service

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Snel en goed geholpen

Goed en heel snel geholpen binnen juiste tijd weer met me auto weg gereden. Meneer aan de balie super vriendelijk

• Kwaliteit ruitherstel

Even een leenauto gehad voor een paar uurtjes

Snelle en goede service

Fijn ontvangen en kunnen werken in de wachtruimte terwijl de ruitschade snel werd gerepareerd

Alles goed.

Gebeld, gelijk er naar toe, haalden bij andere zaak (dichtbij) de juiste ruit en die er netjes ingezet. Vriendelijk vakbekwaam personeel.

• Kwaliteit ruitherstel

snelle service en gastvrij ontvangen

werd vriendelijk ontvangen, kon wachten met koffie en sterretje werd in no-time gerepareerd. Ziet er keurig uit

• Kwaliteit ruitherstel

Telefonisch afspraak geregeld. Alles verlopen volgens afspraak. Tevreden!

Snel en makkelijk geregeld

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Geweldige service en communicatie

Snelle telefonische reactie via 123 ruit en direct doorverbonden met de autoglasservice in Schiedam. Binnen korte tijd een tijdelijke ruit en binnen een week vervanging met lease auto. Zeer betrokken medewerkers, flexibel en zorgvuldig. Het plakband, waarmee ik de ruit had afgeplakt, was in de ruit en het rubber getrokken en moeizaam te verwijderen. De medewerkers hebben alles eraf gekregen, is waarschijnlijk behoorlijk wat werk geweest.

Uitmuntende service

Online aangemeld, direct terug gebeld voor de bevestiging van de afspraak, vriendelijk en snel geholpen, ruitvervanging was zo klaar.

• Klantvriendelijkheid
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.

Perfecte service

Snel en zeer vriendelijk geholpen

Goed geregeld

Gewoon goed

Simpel snel en aan huis

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Hele goede vakkundige service

Heel goed geholpen bij de vervanging van mijn campervoorruit. Zelfs vervangende leenauto meegekregen. Top service.

Vriendelijke service

Vriendelijk service, leenauto meegekregen

geweldig

Goede service ging om de auto van de zonnebloem en werd zelfs opgehaald door de monteur

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Fantastische service en vakwerk.

Snel, efficiënt en mensen die hart voor hun werk hebben. Top!

• Kwaliteit ruitherstel

Top. Vlak voor mijn vakantie snel geregeld.

Bij het voorbereiden van mijn vertrek zag ik 2 sterretjes . Via mijn lease maatschappij doorverwezen naar 123 ruit. Gebeld en ik kon binnen een uur terecht.

Netjes geholpen

Alles ging goed! Netjes op tijd. Monteur had kennis van zaken . Reparatie is perfect uitgevoerd.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel N.v.t.

Deskundig, vriendelijk en bijzonder snel geholpen

Voorheen niet bekend met 123ruit.nl, maar door deze ervaring positief verrast. Door de snelle en adequate service was de afspraak voor een noodvoorziening gewijzigd in het vervangen van de ruit. Wat naar mijn eigen verwachting weken zou duren voordat de ruit beschikbaar zou zijn is door 123ruit.nl de volgende dag al geregeld. Ongekend goede en snelle service door vakmensen, absolute aanrader!

Snel en goed gergeld

Communicatie was uitstekend, werd snel geholpen, kreeg een vervangend vervoeg alhoewel de voorruit binnen 2 uur vervangen was

goede ervaring erg professioneel

voor mij geen verbeter punten, blij met mijn nieuwe voorruit in de tesla

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Snel, goed en vriendelijk

• Kwaliteit ruitherstel

Professioneel bedrijf en zeer klantvriendelijk

Doen wat ze beloven op een vakkundige wijze!

• Kwaliteit ruitherstel

Fijn dat mijn ruit zo snel vervangen kon worden.

Snel en klantvriendelijk! Wel jammer omdat ik zelf uit Naaldwijk kon mij geen herstel aan huis aangeboden kon worden of werd geboden.

Neherstraat 4 8

3125 BV Schiedam

Over 123RUIT.nl - Autoglasservice Schiedam

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl