Goed en heel snel geholpen binnen juiste tijd weer met me auto weg gereden. Meneer aan de balie super vriendelijk
Even een leenauto gehad voor een paar uurtjes
Fijn ontvangen en kunnen werken in de wachtruimte terwijl de ruitschade snel werd gerepareerd
Gebeld, gelijk er naar toe, haalden bij andere zaak (dichtbij) de juiste ruit en die er netjes ingezet. Vriendelijk vakbekwaam personeel.
werd vriendelijk ontvangen, kon wachten met koffie en sterretje werd in no-time gerepareerd. Ziet er keurig uit
Telefonisch afspraak geregeld. Alles verlopen volgens afspraak. Tevreden!
Snelle telefonische reactie via 123 ruit en direct doorverbonden met de autoglasservice in Schiedam. Binnen korte tijd een tijdelijke ruit en binnen een week vervanging met lease auto. Zeer betrokken medewerkers, flexibel en zorgvuldig. Het plakband, waarmee ik de ruit had afgeplakt, was in de ruit en het rubber getrokken en moeizaam te verwijderen. De medewerkers hebben alles eraf gekregen, is waarschijnlijk behoorlijk wat werk geweest.
Online aangemeld, direct terug gebeld voor de bevestiging van de afspraak, vriendelijk en snel geholpen, ruitvervanging was zo klaar.
Snel en zeer vriendelijk geholpen
Goed geregeld
Simpel snel en aan huis
Heel goed geholpen bij de vervanging van mijn campervoorruit. Zelfs vervangende leenauto meegekregen. Top service.
Vriendelijk service, leenauto meegekregen
Goede service ging om de auto van de zonnebloem en werd zelfs opgehaald door de monteur
Snel, efficiënt en mensen die hart voor hun werk hebben. Top!
Bij het voorbereiden van mijn vertrek zag ik 2 sterretjes . Via mijn lease maatschappij doorverwezen naar 123 ruit. Gebeld en ik kon binnen een uur terecht.
Alles ging goed! Netjes op tijd. Monteur had kennis van zaken . Reparatie is perfect uitgevoerd.
Voorheen niet bekend met 123ruit.nl, maar door deze ervaring positief verrast. Door de snelle en adequate service was de afspraak voor een noodvoorziening gewijzigd in het vervangen van de ruit. Wat naar mijn eigen verwachting weken zou duren voordat de ruit beschikbaar zou zijn is door 123ruit.nl de volgende dag al geregeld. Ongekend goede en snelle service door vakmensen, absolute aanrader!
Communicatie was uitstekend, werd snel geholpen, kreeg een vervangend vervoeg alhoewel de voorruit binnen 2 uur vervangen was
voor mij geen verbeter punten, blij met mijn nieuwe voorruit in de tesla
Snel, goed en vriendelijk
Doen wat ze beloven op een vakkundige wijze!
Snel en klantvriendelijk! Wel jammer omdat ik zelf uit Naaldwijk kon mij geen herstel aan huis aangeboden kon worden of werd geboden.
Neherstraat 4 8
3125 BV Schiedam
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).