Goede uitleg Snelle service Vriendelijke mensen
Werd snel en goed geholpen! Zeer tevreden met de service!
snelle reactie op e-mail, adequate klantvraagarticulatie, informele behandeling, perfect resultaat.
Ik ben door AUTOGLAS Pro in Uden zeer vakkundig geholpen. Ik kreeg een goede uitleg over de mogelijke oplossingen en het vervolgtraject. Gehele procedure werd snel en professioneel geregeld.
Vriendelijk ontvaqngst, lekkere koffie, meteen gestart met reparatie, zo goed gerepareerd dat ik het niet meer kan zien!
Ik ben vriendelijk en snel geholpen. Zelfs thuis opgehaald toen de auto klaar was. Ik hoop niet dat ik het snel weer nodig heb maar mocht dat zo zijn dan ga ik zeker terug.
Het wachten duurde lang maar ik werd van koffie voorzien en mocht gebruik maken van het kantoor om te werken. Gewapend met een nieuwe ruit, ruitenreiniger, stickertjes en goed advies kon ik enkele uurtjes later weer op pad.
Alleen verrast met het ER nu. Had dit graag van te voren geweten.
Uitstekend!! Top
perfecte service en zeer vakkundig
Ik werd zeer netjes ontvangen door zowel de monteurs als door de dame van de planning. Er werd meteen een plekje vrij gemaakt voor mij toen ik aangaf dat ik graag wat wilde werken tijdens het wachten. Super geregeld.
ik heb inmiddels meerdere keren mijn ruit laten repareren en vervangen. goede service en duidelijke afspraken. volgende week ga ik er weer naartoe want ik heb weer een kapotte ruit
Ik was erg last minute met het maken van een afspraak. Toch was het geen enkel probleem om te schuiven en mijn auto tussen alle drukte door te maken. Wat fijn!! Communicatie was heel fijn en vriendelijk en de service op de dag zelf geweldig.
Het is een geweldig bedrijf
Hartelijk ervaren nemen alles uit handen. geven een goed gevoel bij een vervelend geval van ruitschade.
Ik ben netjes en vriendelijk behandeld. Ruit is perfect.
Gewoon goed geregeld en je wordt netjes behandeld.
Perfecte service Zeer vriendelijke behulpzaamheid en ontvangst Professionele reparatie
Hele fijne ervaring met Daan, netjes strak werk geleverd met een persoonlijke benadering.
Is goed
Wat een fijn bedrijf is AutoglasPRO in Uden! Uit alles blijkt hoezeer de eigenaar betrokken is bij zijn klanten en een vakman pur sang is. Bevlogen vakmanschap wat zelden meer voor komt met gratis adviezen en authentieke aandacht voor mens en machine! Aanrader!
Zeer vriendelijke mensen die goed meedenken.
Snel een afspraak kunnen plannen met een reële inschatting van de tijd wat het ging kosten om de ruit te vervangen.
Ik ben netjes geholpen, heb 1.5 uur gewacht voordat de reparatie klaar was. Ondertussen drinken gehad. Was prima
Oostwijk 1 C
5406 XT Uden
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).