Uit stekend geholpen een top service
Snel, vlot, duidelijk en vakkundig gewerkt.
Alles goed voor elkaar
Vlotte vriendelijke behandeling
Zeer deskundig en vriendelijk personeel
Fijn onthaal ! Correct behandeld en de reparatie is zeer netjes uitgevoerd voor zover ik kan beoordelen.
Vriendelijk ontvangen en de ruit is snel en top gerepareerd
Ik ben dezelfde dag nog zeer goed geholpen door 123RUIT/Anca B.V. te Wijchen. Erg vriendelijk en top werk!
De ruit keurig in overleg met de spuiter eruit gehaald en weer geplaats.
Ik kon binnen een aantal dagen terecht, netjes en naar verwachting gemaakt!
Erg goede en snelle service
Zeker aan te raden
Vriendelijk personeel, snel geholpen en uitstekend service
Geweldige service en aardige vakmensen.
Zeer vriendelijk ontvangen Netjes gemaakt
De afspraak was snel gemaakt. Wachttijd minimaal. De afhandeling ging vlot en keurig.
Fijn dat ik kon werken tijdens het wachten.
Vriendelijk, goed luisteren, tijdig informeren, iedereen betrokken, ruit gefixt en ook nog even de banden gecheckt en binnenkant gezogen. Ik ben erg in de watten gelegd en ook nog twee bakken koffie en een goede werkplek met wifi. TOP Dank allemaal!
Op afgesproken tijd wordt de ruit gerepareerd en wij kunnen binnen wachten met een kopje koffie. De eigenaar is behulpzaam en vriendelijk.
Snelle service en altijd goed!
X
Super snelle en erg goede service
Via de leasemaatschappij ben ik terecht gekomen bij Anca. Zij stonden mij vriendelijk te woord en hebben een nieuwe ruit de volgende dag al geplaatst. Een gratis leenauto stond ter beschikking, terwijl ik dit niet gevraagd had. Helemaal super!
...
Goed snel en vriendelijk geholpen
Copernicusstraat 4
6604 CR Wijchen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).