Ik ken de jongens al 30 jaar en zijn altijd geïnteresseerd en super vriendelijk. Wat ze doen aan werkzaamheden doen ze goed en met volle enthousiasme!
Koffie, plek om in alle rust te werken terwijl je wacht, vriendelijk en ruit is keurig vervangen. Wij hebben een nieuw adres gevonden!
Ik kon snel terecht, ze hebben een mooie wachtruimte. Zeer vriendelijk personeel en het is vakkundig en snel opgelost. Zo wil je dat je auto wordt gerepareerd!
Fijne mensen. Mooie locatie. Perfecte service.
Top service, zeer vriendelijk
Goede service, vriendelijk personeel. Ook het beschikbaar stellen van een meeting room gedurende de reparatie was fijn.
Mijn ruit gerepareerd, zoals altijd top!!
Dezelfde dag nog geholpen
Snelle service. Ruit was snel vervangen!
Zeer goed geholpen, Erg vriendelijke mensen Echt een aanrader
Geen slecht woord over dit bedrijf te zeggen. Vriendelijke hulp aan de telefoon, ze hadden ook snel plaats voor het vervangen van mijn ruit. Zelfs een extra service waarbij ze mij even naar mijn kantoor op en neer hebben gebracht zodat ik kon werken terwijl mijn auto bij hun stond. Fijn geregeld! Ruit is netjes geplaatst, geen opmerkingen over. Volgens mij is de sfeer onder het personeel ook goed. En toen ik naar buiten ging werd zelfs de deur voor me open gehouden! :)
Snelle en vriendelijke bediening
Super Service, alleen maar positief
Ik kon snel terecht bij de schadehersteller en heb gebruik mogen maken van hun kantoor (en koffie) om daar te werken. Super aardige mensen. Zou deze hersteller zeker aanraden.
Vanaf het maken van de afspraak tot het maken van de ruit
vriendelijk en snelle reparatie
Ik kon meteen de schade laten zien en vervolgens op korte termijn een afspraak maken. Snelle reparatie en zelfs de voor mij belangrijke stickers op de voorruit werden overgezet! Hele goede service!
Prima ervaring, het snel maken van een afspraak tot een prima ontvangst. Mooie ruimte waar je als klant prima kan werken onder het genot van een kop koffie.
Dir bedrijf snapt wat klantvriendelijkheid en service betekent. Je voelt je welkom, er wordt naar je geluisterd en afspraken worden nagekomen. Klinkt simpel, maar hier maken ze het waar. Ik kan het aanbevelen!
Goed geregeld.
Fijn en prettig geholpen.
Sterretje in de voorruit laten maken. Vriendelijke ontvangst, kopje thee erbij en ondertussen werd het sterretje gefikst. Binnen een half uurtje liep ik er weer weg.
Er is ruimte om rustig te werken. Je wordt vriendelijk behandeld. Een van de monteurs had een onderhuids probleem gevonden bij mijn auto, hij liet deze keurig zien. Hij gaf advies en waar ik rekening mee moest houden. Dit was service en geen extra kosten. Zeer professioneel en prettige ervaring.
Vriendelijk ontvangen, kreeg een bak koffie en kon op de wifi tijdelijk aan het werk terwijl ik wachtte tot de ruit was gerepareerd. Ruit is netjes en snel gerepareerd.
Copernicusstraat 4
6604 CR Wijchen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).