Goede ontvangst, met prettige sfeer.

Prima ervaring, het snel maken van een afspraak tot een prima ontvangst. Mooie ruimte waar je als klant prima kan werken onder het genot van een kop koffie.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Klantvriendelijk bedrijf

Dir bedrijf snapt wat klantvriendelijkheid en service betekent. Je voelt je welkom, er wordt naar je geluisterd en afspraken worden nagekomen. Klinkt simpel, maar hier maken ze het waar. Ik kan het aanbevelen!

Snel en vakkundig hersteld

Goed geregeld.

Fijn en prettig geholpen

Fijn en prettig geholpen.

Kan niet beter

Sterretje in de voorruit laten maken. Vriendelijke ontvangst, kopje thee erbij en ondertussen werd het sterretje gefikst. Binnen een half uurtje liep ik er weer weg.

Je wordt ontzorgd.

Er is ruimte om rustig te werken. Je wordt vriendelijk behandeld. Een van de monteurs had een onderhuids probleem gevonden bij mijn auto, hij liet deze keurig zien. Hij gaf advies en waar ik rekening mee moest houden. Dit was service en geen extra kosten. Zeer professioneel en prettige ervaring.

• Kwaliteit ruitherstel

Vriendelijke mensen, goed en snel geholpen!

Vriendelijk ontvangen, kreeg een bak koffie en kon op de wifi tijdelijk aan het werk terwijl ik wachtte tot de ruit was gerepareerd. Ruit is netjes en snel gerepareerd.

Èèn woord topbedrijf ;)

Al jaren klant en altijd snel en netjes geholpen.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Mijn autoruit in korte tijd, snel en goed gemaakt.

Mijn autoruit had een klein sterretje. Ik belde voor een afspraak en de volgende dag kon ik al terecht! T is snel en goed gemaakt. Vriendelijk personeel. Tip: mogelijk kunnen jullie een keuze maken tussen óf de tv aan met geluid, óf de radio op zachte stand aan …nu stond alles tegelijk en keihard aan. Neem daarbij de telefoniste die telkens telefoon kreeg met een enorme rinkel ( waar zij voor zit dat begrijp ik wel) dat zorgde ervoor dat ik finaal werd overprikkeld en buiten heb gewacht totdat m’n auto klaar was

snel en kundig

ziet er weer goed uit

• Kwaliteit ruitherstel

Uitstekende service, klantvriendelijk, snel geholpen

Prima service, goed bereikbaar, ik kon snel terecht. Prima advies, reparatie snel uitgevoerd met juist ingeschatte wachttijd, vriendelijk, mooie zaak!

Goed geregeld

Ik kon snel terecht met mijn auto toen de voorruit vernieuwd moest worden. Alles netjes geregeld.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Snel geholpen en zeer vriendelijk

Snel geholpen, goede service en vriendelijk mensen

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Grandioos

Vriendelijk, snel en kwaliteit

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Snel en vakkundig

Vriendelijke mensen, werd gevraagd of er vervoer terug was naar huis. Anders kon ik worden afgezet. Autoruit netjes geplaatst.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Zéér net en klantvriendelijk bedrijf

Niets op aan te merken!

• Kwaliteit ruitherstel

prima, snel tijd voor vervanging en goede service.

Top..service

Goed en snel geholpen bij ruitschade.

Zeer goed geholpen en vriendelijk ontvangen

Zeer goed geholpen en vriendelijk ontvangen

snelle service

hartstikke goed geholpen en snel. aardige mensen

Goed geregeld

Anca kwam afspraken na met snelle, vriendelijke en goede service.

Zeer goede service!

De voorruit van onze auto laten vervangen door Anca. We konden heel snel terecht hiervoor! Binnen een halve dag konden we hem weer ophalen! We raden ze zeker aan!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Ging voor een sterretje, bleek meer aan de hand te zijn. Erg goed geholpen en meegedacht.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Copernicusstraat 4

6604 CR Wijchen

Over 123RUIT.nl - Anca Automotive Solutions

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl