Prima service, snel, vriendelijk in contact.
Er kon snel een afspraak om schade te beoordelen. Ontvangst was vriendelijk en ruitschade kon direct worden verholpen. Afwikkeling was ook vlot
Je kunt uw auto met een gerust hart naar Toon brengen, is een echte specialist.
Super vriendelijk netjes en goed overlegd
ontzorgen, en zorgen dat alles netjes en snel geregeld word. Echt een aanrader!
Correct en goed
Dat alles 100% naar wens is verlopen gr
Afspraken worden goed nagekomen en correcte afhandeling
Gewoon goed. Mooi kort bij. Snelle service. Koffie erbij.
Werd de volgende dag na de schademelding netjes teruggebeld. Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Wel jammer dat er geen service is op locatie, zoals bij Carglas.
ER WERD METEEN KONTAKT OPGENOEM EN EEN AFSPRAAK GEMAAKT. BEN OP DE DAG ZELF CORRECT GEHOLPEN.
Snel vakkundig vriendelijk mijn ruit gerepareerd.
Goeie service Klantvriendelijk
Goede uitleg over verloop, de verzekering, afspraak.
Snel, netjes en goed
Geen woorden maar daden. Afspraak is afspraak.
Zowel het maken van de afspraak, als ook de reparatie zelf. Prima service!
Op 14 juli een sterretje in mijn voorruit ontdekt. Gebeld en we konden de volgende dag meteen terecht. Goed en vlot geholpen door toon
Vriendelijk, prettig geholpen. Helemaal goed
Ik werd erg vriendelijk en vakkundig geholpen in het filiaal in Mill
Plannen afspraak; makkelijk Werk netjes afgehandeld.
Autoruit snel en vakkundig vervangen met een nieuwe kwaliteitsruit.
Zeer tevreden.
Erg goed geholpen met vervanging van voorruit
Eerste Industrieweg 12
5451 GV Mill
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).