Uiterst professionele spraakzame monteur gehad.
Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en wat ik als resultaat kon verwachten. Tijdens het wachten af en toe een update hoe lang het nog zou duren en snel klaar. Top service!
Professioneel, snel, klantvriendelijk.
Na inbraak in mijn Ford Explorer bleek het achterruitje niet heel eenvoudig te vinden. Ruitenboer heeft enorm zn best gedaan om toch (uit het buitenland) er eentje te laten komen, en ook voor een tijdelijke fix gezorgd tijdens het wachten. Uiteindelijk is ook de reparatie helemaal netjes gedaan.
Mijn oprechte complimenten voor de geleverde service. Meermaals telefonisch contact gehad en elke keer werd rustig de tijd genomen om mijn vragen op een vriendelijke manier te beantwoorden. Dat kom je niet vaak meer tegen en was een verademing. Afspraak zonder probleem een keer kunnen verzetten en een peenauto was beschikbaar tijdens de reparatie. Beide personen die ik heb gesproken hadden dezelfde vriendelijke en betrouwbare vibe. Ik hoop de service niet nogmaals nodig te hebben, maar zo wel, dan kom ik zeker hier terug.
Ruitenboer in Bussum is een verademing in klantvriendelijkheid. Een klantgerichtheid die je eerder in een hotel dan in een glasschadebedrijf verwacht!
Vriendelijk ontvangst en binnen half uur was het sterretje in mijn ruit weer ok .
Bij sterreparatie werd eerst contact opgenomen met verzekeraar over behoud no claim korting en geen eigen risico bij reparatie door 123 ruit. Vervolgens werd aangegeven dat reperatie dmv harsinjectie gezien de soort ster misschien niet zou slagen. Bleef idd zichtbaar, waarna na zelfde check ruit volgens afspraak keurig werd vervangen met info over bij verzekeraar ingediende nota. Nieuwe leenauto meegekregen tegen alleen kilometervergoeding. Van harte aanbevolen!
Vriendelijk, deskundig, goed gerepareerd. Fijn dat er een leenauto beschikbaar was tegen een kleine vergoeding. Eigenlijk alle puntjes op de i.
Vriendelijke mensen, heel behulpzaam en prettig contact.
Hele prettige ervaring. Afspraak was snel gemaakt en ik kon (zonder reservering) een leenauto meekrijgen. Heel vriendelijke mensen.
Hele fijne mensen en deskundig, heel goed hoe de procedure werkt, service staat hoog in het vaandel bij de vestiging in bussum.
Binnen afgesproken tijd en volgens besproken verwachting pitje gerepareerd
Snel afspraak kunnen maken, vriendelijke mensen, autoruit snel gemaakt, top.
Goede service en netjes de reparatie uitgevoerd.
Meedenkend en alles geregeld. Wat een club!
Er bleek iets met de software van de auto te zijn, waardoor deze moest worden uitgelezen bij de Ford dealer. Alles werkt keurig gecommuniceerd en geregeld.
Heel vriendelijk geholpen. De nieuwe ruit ziet er goed uit.
Zeer vriendelijke mensen en top-afwikkeling van de vervanging van de kapotte voorruit.
Behalve vriendelijk ook gedegen kennis.
Prima en gast vriendelijk geholpen
Had my windscreen changed. When u picked up the car even the car was cleaned!
Zeer vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg en goed geholpen! Ik kom een volgende keer daar zeker terug!
Super snelle en goede service, heel vriendelijk geholpen!
Afspraak snel gemaakt en nieuwe voorruit goed geinstalleerd.
Nijverheidswerf 21
1402 BV Bussum
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).