Heel heldere communicatie en aardige en kundige mensen, super
snelle afhandeling en goede service
Prima service, goede reparatie en vriendelijk
Perfect bedrijf nooit gezeik altijd goed
prima en snelle service. Familiebedrijf met hard werkende mensen. Communicatie goed.
Snel afspraak kunnen maken en de service is goed verleent met leenauto op korte termijn. Heel te vreden
‘s Morgens gebeld over een pitje in mijn voorruit en kon direct ‘s middags terecht. De reparatie is gelijk uitgevoerd en binnen het half uur kon ik weer op pad. Aardig geholpen, hele vriendelijke mensen. Top!
Afspraak was zo gemaakt en ruit zat er snel in. Vriendelijke mensen goed geholpen.
Fijne samenwerking. Kon snel de schade herstellen
Goede en snelle service bij ruitenboer in bussum !
Uitstekende ervaring van af het eerste telefoontje, tot duidelijke afspraken en kwaliteit van het werk inclusief afhandeling met de verzekering
Vriendelijk aan de telefoon en was kleine ingreep dus kon snel terecht. Bij aankomst gelijk geholpen. Ingreep duurde half uurtje, kon wachten aan de koffietafel met een kop thee. Duurt het langer, is vervangend vervoer aanwezig indien noodzakelijk. Kon vertrekken zonder te betalen, wordt direct met de verzekeraar geregeld. Top ervaring. mocht er een volgende keer zijn zet ik de routeplanner aan om weg te komen ;-)
Werd snel teruggebeld en kon direct even langskomen. Sterretje wat al redelijk groot was in de ruit opgevuld. Vooralsnog ziet het er goed uit.
Betrokken mensen die aandacht hebben voor hun klant en goed werk afleveren
Goede ervaring
Goede en snelle service
Perfecte service ervaren, vriendelijke mensen.
Kleinschalig, vriendelijk, kwaliteit en afspraak is afspraak.
Vriendelijk, flexibel, en alles volgens afspraak.
Goed, snel en vriendelijk !
Klantvriendelijk
Snel en adequaat
Via de vakgarage gegaa.
Vriendelijk, adequaat, duidelijk, volgens afspraak. Top!
Binnen komst hartelijk ontvangst, bruikleen auto is erg prettig. Kortom goeie service.
Nijverheidswerf 21
1402 BV Bussum
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).