Snel en heel vriendelijk geholpen
Accuraat en behulpzaam
Top medewerkers, zeer vriendelijk! Het ging om mijn ingetikte ruit bij de rijder kant. Nieuwe ruit zit erin maar sluit niet goed vanwege glasresten die in de deur zijn achtergebleven. Geen reden voor stress, wel voor een nieuwe afspraak! ✌️
Beste meneer/mevrouw Wiesjal, Allereerst wil ik bedanken voor de tijd die u heeft genomen om een review te schrijven. U geeft aan dat er glasresten achter zijn gebleven waardoor het raam niet goed sluit. We hebben u meerdere keren gebeld en meerdere e-mails gestuurd om het voor u op te lossen. Helaas heeft u tot op heden geen reactie gegeven. Mocht u toch behoefte hebben aan contact dan vraag ik u vriendelijk of u ons wilt bellen op 088-1850500. Met vriendelijke groet, Linda, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Alles conform verwachting
Denkt ik oplossingen niet in problemen.
Goed georganiseerd, duidelijke afspraken en bovenal iedereen heel vriendelijk. De voorruit van mijn wat oudere auto was kapot, eentje waar lastig aan te komen is. Maar hier kregen ze het voor elkaar!
Goed ontvangen, lekkere koffie en werkplek. Snel geregeld. Afhandeling met verzekering ook soepel. Helemaal top.
De voorruit van mijn Volkswagen Sportsvan is vernieuwd. Helemaal super gedaan en gegaan. Zelfs van binnen schoongemaakt en uitgezogen. Uiterst tevreden
Ruitschade werd erg snel gerepareerd door Ruitenboer te Bussum. Ook de contacten met de verzekering deden zij zelf. Dus geen gedoe. Erg vriendelijk en vakkundig, dus zeker een aanrader bij autoruit reparatie.
Goede service, kon snel terecht en vriendelijk personeel!
Goed en professioneel geholpen. Zeer vriendelijke medewerker.
Onderweg naar Schiphol steenslag. Gebeld naar locatie Bussum. Ik had weinig tijd omdat ik vlucht moest halen. Echt fantastisch dat zij schade gemeld hebben bij mijn verzekeraar en de ruit vervolgens gerepareerd hebben.
voor de 2e keer weer super hersteld!
Gezellig, goed gedaan, snel en vriendelijk.
Vakmensen die nog de tijd voor je nemen
Goed geholpen. Duidelijke informatie
super service
Tussen kerst en oud en nieuw een enorme ster in mijn ruit en kon nergens terecht. Ook hier werd er niet opgenomen. maar ik werd meteen terug gebeld, mocht een foto sturen en de ruit werd direct besteld. Ik kon de volgende dag terecht en de leenauto stond klaar. Hele vriendelijke en deskundige mensen. dat het nog bestaat! Hulde!
Heel goede service, kleinschalig team, professioneel en leenauto snel geregeld
Snel en deskundig geholpen. Dank jullie wel!
Wat Carglass niet voor elkaar kreeg Ruitenboer wel
Top ik kan er niets anders van maken
Top ik kan er niets anders van maken
Zeer prettig ervaren. nogmaals dank voor de snelle service
Nijverheidswerf 21
1402 BV Bussum
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).