Zeer vriendelijk en goed geholpen
Aanrader. Eigen ondernemer met passie voor zijn werk.
Zeer vriendelijke mensen en goede service!
Zeer goede ervaring. Super vriendelijke medewerkers. Professionele aanpak en oplossing.
Zie boven
Ik werd telefonisch al heel vriendelijk te woord gestaan en kon direct een afspraak maken. Vervolgens ben ik vriendelijk ontvangen en is de voorruit van mijn auto vakkundig vervangen. De combinatie van vriendelijkheid en vakkundigheid maakt dat ik heel tevreden ben over dit bedrijf in Bussum.
Aardig ontvangst goede service goede kwaliteit en informatie
prima geholpen
We hadden een sterretje in de voorruit van de auto. Deze is vakkundig gemaakt.
Nemen snel contact op, afspraak was vlot ingepland. Reparatie was snel en ben top op de hoogte gehouden.
Net ontvangst, ster netjes gerepareerd, prima service, niets op aan te merken.
Vriendelijk mensen
heel goed gereglelt
Kon snel terecht, tegen redelijke vergoeding leenauto mee. Snel geregeld
Duidelijke comnunicatie vooraf bij de reparatie van een grote ster in onze voorruit. Vooraf aangegeven dat de ruit verder zou kunnen barsten en dan ruitvervanging nodig zou zijn. Toen dit helaas het geval bleek te zijn, werd ik zeer uitgebreid te woord gestaan, de voor- en nadelen uitgelegd om zo tot een goed besluit te kunnen komen. Ook de ruitvervanging verliep snel en correct.
De afspraak was snel geregeld en top service
Na een bezoekje aan 123Ruit werd voorgesteld of de eigenaar van Bussum zelf contact op kon nemen met de leasemaatschappij. Daarna kreeg ik een telefoontje en werd samen met mij naar een geschikte datum gezocht om de auto in te kunnen leveren. een vervangende auto stond klaar. eind van de dag de auto weer opgehaald.
Kundig en accuraat
mooi om te zien dat er nog klantgerichte organisaties zijn die met aandacht het werk uitvoeren
Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen
Prima!
Afspraak kon op korte termijn en goede service en zeer behulpzaam.
Snel vakkundig en effectief geholpen, aanrader
Afspraak was snel gemaakt en de bruikleen auto stond klaar. Ruit zit er netjes in en de binnenkant van de auto was netjes schoongemaakt. Ook aardige mensen van Ruitenboer.
zerr aardige en kundige eigenaar, goed ereparatie en duidelijke instructie
Nijverheidswerf 21
1402 BV Bussum
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).