Sterretje in de ruit is nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Top.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Snelle en deskundige service

Snelle en deskundige service

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Niet tevreden

Sterretje zou gemaakt worden, maar zit er nog steeds in. Heb dit aangegeven, maar antwoord was dat dit niet beter gemaakt kan worden. Heb daar mijn twijfels over.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Enthousiast personeel

Fijn personeel. Klantvriendelijk

Ben perfect behandelt

• Kwaliteit ruitherstel

Goede service, snel geregeld.

Kwestie van bellen, binnen enkele dagen afspraak en supersnel geholpen. Goed geregeld.

Super geholpen

Super geholpen,

Buitengewoon klantvriendelijk en eerlijk

Buitengewoon klantvriendelijk en eerlijk. Super geholpen.

prima service, vriendelijk, gastvrij en no problems uitstraling

prima service, vriendelijk, gastvrij en no problems uitstraling

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Vriendelijk en professioneel

Prima ervaring gehad hier, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie en goede service.

Klantvriendelijk en correct

Adequaat geholpen

Niets op de dienstverlening aan te merken.

Topservice met een (Brabantse) zachte G

Topbedrijf. Telefonisch de afspraak maken was geen probleem en ik kon snel terecht. Vervolgens kwam ik een dik uur te vroeg en er werd meteen gekeken of ik "er nog tussen kon" dus uiteindelijk stond ik om half 11 weer buiten terwijl mijn afspraak eigenlijk om 11 uur was. De dame aan de receptie en de monteur waren vriendelijk en Brabants gezellig en tegelijkertijd professioneel. Met een bakje (lekkere) koffie in een echt kopje kon ik naar boven zodat ik tijdens het wachten gewoon kon werken in een aparte ruimte. Gelukkig stonden er geen Bossche bollen of worstenbroodjes anders had ik er nog een ster moeten tekenen hierboven.

• Kwaliteit ruitherstel

Prima en netjes geholpen.

Snel en vriendelijk geholpen, zowel in de aanvraag voor een afspraak als tijdens de afspraak

Goed!

Ze hebben netjes alles opgelost.

• Kwaliteit ruitherstel

Super vriendelijk en snel geholpen

Ik had een sterretje in m’n ruit. Via de website kon ik heel gemakkelijk een afspraak plannen meteen voor de volgende dag. Tijdens de afspraak werd ik meteen geholpen, kreeg super vriendelijk uitleg hoe ik m’n schadeformulier kon doorsturen, ontving lekkere cappuccino en m’n ruit was binnen een halfuur al hersteld.

Vriendelijk, kwaliteit in 1 woord TOP

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Nadat mijn automonteur bij garage Autoservice Martens in Aarle-Rixtel had gezien dat reparatie van de ruit niet mee mogelijk was, heeft hij na gezamenlijk raadplegen van de polis contact opgenomen met de monteur van 123Ruit.nl. Een afspraak was zo gemaakt en ruitvervanging snel geregeld! Auto netjes achtergelaten :-)

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

snel en professioneel geholpen

Ik kon de volgende dag terecht en de ruit was binnen 2 uur deskundig vervangen. Wat wil je nog meer?

• Kwaliteit ruitherstel

Mijn ruit is vakkundig gemaakt door een goed bedrijf

Mijn ruit is vakkundig gemaakt door een goed bedrijf. Er werd op korte termijn een afspraak gemaakt en ik werd vakkundig geholpen. Car Cool Systems is een goed bedrijf met vriendelijke medewerkers. Uiteraard was mijn voorkeur om een vervanging / nieuwe ruit te laten monteren echter dat bleek gezien de aard van de beschadiging qua verzekering niet haalbaar. Dus daardoor ruitreparatie, uiteindelijk is dat toch enigzins zichtbaar. Het is ff niet anders.

• Kwaliteit ruitherstel

Prima ontvangst, goed geholpen en duidelijke uitleg over wat er is gedaan.

Ze namen 5 minuten nadat ik de melding had gemaakt telefonisch contact op en ik kon dezelfde middag nog langskomen. De monteur nam na de reparatie uitgebreid de tijd om uitleg te geven over de gerepareerde schade.

Goede en snelle service

Ik ben zeer tevereden over het contact met Car Cool Systems en de service was ook goed. De schade is snel opgepakt en hersteld.

Goede service, kwalitatief goed

Branchweg 2

5705 DR Helmond

Over 123RUIT.nl - Car Cool Systems Helmond

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl