Vriendelijk, snel en heldere uitleg
Goede afspraak voor datum. Nette reparatie
Altijd balen een sterretje in de voorruit, maar zeker zoals in mijn geval als de auto nog geen maand oud is. Vooraf werd keurig aangegeven dat het niet onzichtbaar te repareren zou zijn. Ik moet zeggen het resultaat was mede door die mededeling een stuk beter dan ik verwachtte. Maar het liefst had ik het niet hoeven laten doen natuurlijk.
Goede service.
Kon heel snel een afspraak krijgen
Ik werd netjes ontvangen , kreeg een heerlijk bakje koffie aangeboden. Vriendelijk personeel en snelle service. Zeker een dikke 10 voor dit bedrijf! Was de kwaliteit overal maar zo.
ik kon mijn auto langs brengen, ze hebben mij vervolgens thuis afgezet en aangeboden om weer op te halen wanneer auto klaar zou zijn. heel vriendelijke mensen en goed bereikbaar.
Uitstekend. Had maandag gebeld en kon dinsdag terrecht. Waren erg vriendelijk
Prettig en vriendelijk
:-D
De ster is nog te zien, blijkbaar was vocht onder een folie gekomen en oneffenheid op ruit is nog te voelen.
Ik was sowieso al blij verrast met hoe goed het contact was over het inplannen (ruit was niet op voorraad en ik werd ook op de hoogte gehouden als er nog geen nieuws was) Netjes vooraf geïnformeerd hoe lang het zou uren en dat was ook waargemaakt.
Erg netjes te woord gestaan en snel een afspraak kunnen maken voor de vervanging van mijn voorruit. Met 1,5uur zat er een nieuwe in.
Ik kon mijn auto inleveren zodra ik arriveerde, in minder dan 30 minuten was het gerepareerd.
Twee keer langs geweest voor een nieuwe zijruit. Snel geregeld. Zeer vriendelijk personeel. Top!
vriendelijk
Fijn dat na 1,5 dag mijn ruit al weer volledig herstelt is/
Snel en gemakkelijk
Perfect!
Nadat mijn autoruit was ingeslagen ben ik door de leasemaatschappij verwezen naar 123ruit. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en er is gelijk een afspraak gemaakt om de ruit te vervangen. Ik mocht de auto gelukkig wat eerder brengen zodat hij veilig stond, en ik kreeg nog een lift naar huis van een medewerker ook! Wat een geweldige service!
Uistekend geholpen!
Vriendelijke, professionele en klantgerichte benadering.
Zeer prettige en snelle service. Kon een leenauto rijden en na 3 uur kon de auto waar een grote barst in de voorruit zat al weer worden opgehaald. Geen poespas bedrijf, werken hard en staan je vriendelijk te woord.
Hagemuntweg 9
4879 NM Etten-Leur
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).