Vriendelijk, snel en heldere uitleg

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Prima geregeld

Goede afspraak voor datum. Nette reparatie

Prima resultaat

Altijd balen een sterretje in de voorruit, maar zeker zoals in mijn geval als de auto nog geen maand oud is. Vooraf werd keurig aangegeven dat het niet onzichtbaar te repareren zou zijn. Ik moet zeggen het resultaat was mede door die mededeling een stuk beter dan ik verwachtte. Maar het liefst had ik het niet hoeven laten doen natuurlijk.

Super service!

Goede service.

Goede communicatie

Kon heel snel een afspraak krijgen

Top service!

Ik werd netjes ontvangen , kreeg een heerlijk bakje koffie aangeboden. Vriendelijk personeel en snelle service. Zeker een dikke 10 voor dit bedrijf! Was de kwaliteit overal maar zo.

• Kwaliteit ruitherstel

Prima, vriendelijk en snel geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

zeer behulpzaam, snel en professioneel

positief

ik kon mijn auto langs brengen, ze hebben mij vervolgens thuis afgezet en aangeboden om weer op te halen wanneer auto klaar zou zijn. heel vriendelijke mensen en goed bereikbaar.

• Kwaliteit ruitherstel

Werd snel en vriendelijk geholpen en de koffie smaakte ook goed

Uitstekend. Had maandag gebeld en kon dinsdag terrecht. Waren erg vriendelijk

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Nette afhandeling

Prettig en vriendelijk

Snel geholpen

:-D

• Kwaliteit ruitherstel

Afspraak maken en vriendelijkheid prima, maar toch niet zo tevreden over de reparatie.

De ster is nog te zien, blijkbaar was vocht onder een folie gekomen en oneffenheid op ruit is nog te voelen.

• Kwaliteit ruitherstel

Snel geregeld en kon er fijn tussendoor werken

Ik was sowieso al blij verrast met hoe goed het contact was over het inplannen (ruit was niet op voorraad en ik werd ook op de hoogte gehouden als er nog geen nieuws was) Netjes vooraf geïnformeerd hoe lang het zou uren en dat was ook waargemaakt.

Snel en vakkundig

Erg netjes te woord gestaan en snel een afspraak kunnen maken voor de vervanging van mijn voorruit. Met 1,5uur zat er een nieuwe in.

• Kwaliteit ruitherstel

Snel en goed opgeleverd, thanks.

Ik kon mijn auto inleveren zodra ik arriveerde, in minder dan 30 minuten was het gerepareerd.

• Kwaliteit ruitherstel

Top service. Vriendelijk en snel.

Twee keer langs geweest voor een nieuwe zijruit. Snel geregeld. Zeer vriendelijk personeel. Top!

goede service

vriendelijk

Top en snel geregeld

Fijn dat na 1,5 dag mijn ruit al weer volledig herstelt is/

Snel en gemakkelijk

Perfect!

Perfect!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Vakwerk en uitmuntende service!

Nadat mijn autoruit was ingeslagen ben ik door de leasemaatschappij verwezen naar 123ruit. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en er is gelijk een afspraak gemaakt om de ruit te vervangen. Ik mocht de auto gelukkig wat eerder brengen zodat hij veilig stond, en ik kreeg nog een lift naar huis van een medewerker ook! Wat een geweldige service!

Uistekend geholpen!

Uistekend geholpen!

Zeer vriendelijk en klantgericht

Vriendelijke, professionele en klantgerichte benadering.

• Kwaliteit ruitherstel

Snelle service, vriendelijke mensen.

Zeer prettige en snelle service. Kon een leenauto rijden en na 3 uur kon de auto waar een grote barst in de voorruit zat al weer worden opgehaald. Geen poespas bedrijf, werken hard en staan je vriendelijk te woord.

Hagemuntweg 9

4879 NM Etten-Leur

Over 123RUIT.nl - Q Autoglas

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl