Snelle service

Snelle service, 's ochtends gebeld en kon meteen terecht.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Deskundig en snel geholpen

Deskundig en snel geholpen

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Goed en snel

Goede, snelle service en erg vriendelijk personeel.

• Kwaliteit ruitherstel

Prima service ..snel afspraak kunnen maken

jammer dat ik terug moet vanwege een strip van de zijkant ruit die los zit

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

Subliem

Geweldige service en kwaliteit. Duidelijke uitleg en betrokkenheid. Vakbekwame mensen met een groot hart voor hun vak. Zeer zeker een aanrader.

Vriendelijk, snel en netjes

Vriendelijke ontvangst met duidelijke communicatie Voorruit was snel gerepareerd in de aangegeven tijd en auto werd netjes opgeruimd afgeleverd. En dat onder genot van een paar kopjes koffie.

Servicegericht en snel

Auto is opgehaald, ruit vervangen en keurig netjes teruggebracht. Zelfs het clipje voor m'n tolkastje is voorzien van nieuwe tape om weer op de nieuwe ruit te kunnen plakken. Topservice!

Eerlijk en betrouwbaar

Het contact verliep erg soepel waardoor mijn eerste indruk al meteen goed was. Ik werd vriendelijk ontvangen en kon in tussentijd achter mijn laptop werken onder het genot van een heerlijke kop koffie. Q Autoglas is absoluut betrouwbaar en het aanbevelen waard. Nogmaals bedankt voor de service en klantvriendelijkheid.

• Kwaliteit ruitherstel

Wederom super snelle service!

Snelle service, zelfde dag nog gemaakt. Personeel is enorm vriendelijk.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Ik ben uitstekend geholpen.

Ruitschade (voor) bij mijn Audi Q5. Hoewel ik te vroeg was, werd ik direct geholpen en of ik wat wilde drinken. Tussendoor stand van zaken: nog 'n klein uurtje. Ik ben heel tevreden. Dankjewel.

prima werk !!

Vlotte afhandeling

Prima geregeld.

Vriendelijk en snel

Prima geholpen, vriendelijk personeel, snel en uitstekend resultaat!

Fijne service

Komen afspraken na en leveren service met een glimlach

Goede snelle service

Dit bedrijf weet wat service is.

• Kwaliteit ruitherstel

Ruit vervangen. Prima gedaan en het wachten werd goed gefaciliteerd.

Top!

Snel, met een glimlach én een lekker kopje thee. Ook kwalitatief goed. Dus een aanrader!

Prima service!

Herstel kon op korte termijn en op locatie, komen de afspraken goed na.

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer ervaren en vriendelijk geholpen

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, meteen koffie aangeboden gekregen, en ondanks dat het geen gemakkelijke ruit was die vervangen moest worden, is het heel professioneel geplaatst.

• Kwaliteit ruitherstel

heel positief!! Zeer aardige medewerker en boven verwachting

Positief

Perfect!

De reparatie/vervanging is naar behoren uitgevoerd en bovendien zijn we samen nog tot een oplossing gekomen zodat ik thuis kon wachten ipv op de zaak. Extra service. Dat is perfect! Dank je wel mannen! Complimenten!

Geweldige service!

Geweldige service, flexibel en meedenkend!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Zeer vriendelijke en snelle service

Vriendelijke mensen. Koffie, thee en wifi beschikbaar. Auto was eerder klaar dan aangegeven, ook wel prettig.

Vriendelijk, Vlot en Kundig

Hagemuntweg 9

4879 NM Etten-Leur

Over 123RUIT.nl - Q Autoglas

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl