Ik werd vriendelijk ontvangen, heb daar zeer fijn gezeten en prima kunnen werken. De koffie wordt zelfs gebracht! in minder dan twee uur de voorruit vervangen, exact de vooraf gemeldde wachtperiode.
Snelle en goede reparatie, vriendelijke mensen en bij terugnamen is de auto binnen netjes gestofzuigd. Goede service!
In de ochtend gebeld voor een integraal camperruit, in de middag kwamen ze al opmeten en is de ruit besteld. De andere week heel keurig geplaatst. Topservice, zeer vriendelijk personeel, zochten zelfs het mankement van de ruitenwisser nog uit. Heeel tevreden, bedankt mannen!!!
Goede koffie en prima zitgelegenheid om tijdens het wachten op de laptop te werken
Zoals boven in één zin.
Warm welkom, vriendelijke benadering en snelle service
Afspraak gemaakt en kon dezelfde dag nog komen
Keurig te woord gestaan en klantvriendelijke bediening. Ook de ruit is op korte termijn en in een korte tijd (1,5 uur) vervangen.
Alles verliep prima! Snelle en kundige reparatie
Goed bereikbaar en duidelijke afspraken die ook waar worden gemaakt. Vriendelijke ontvangst. Kleine details voor mogelijke verbetering aan auto werden gemeld. Auto en ruit keurig netjes weer afgeleverd. Zondermeer tevreden.
Prima service, persoonlijk en klantgericht
Ik heb goeie ervaring gekregen met 123ruit.nl bedankt heren!
Werd goed ontvangen en goed vakwerk ze weten wat ze doen
vriendelijk en goed
Als je belt met Q autoglas begind het al met het netjes opnemen van de telefoon en zij weten je gelijk op het gemak te stellen.je hebt direct het gevoel dat je goed geholpen gaat worden. Ook met het inplannen lijkt of dan alles kan en kom je al snel op een datum die jou goed past. Voor mij was dat op een dag dat ik langere werkzaamheden had bij een klant. En hadden zij zelfs mijn werkbus mee genomen en later terug gebracht. Als zelfstandige heb ik die dag dus niets verloren aan tijd. Dat is toch geweldig Raampje was weer in orde!! stoelen stuur dashboard alles netjes schoon.heerlijk Top geholpen.
Afhandeling en behandeling heel goed.
Originele beoordeling
Afhandeling en behandeling heel goed, maar uiteindelijk toch ontevreden. De vloerbedekking heel er vuil gemaakt. Hadden daar toch wel wat neer kunnen leggen. De motorkap helemaal onder de zwarte krassen en vegen. Moet gecleanerd worden. Hopenlijk gaat het daar mee weg. Anders gespoten. Kortom zeer gemengde gevoelens
Heel klantvriendelijk, professioneel Perfect werk geleverd. Ga zo door
Super bedrijf!
Goede afspraken mogelijk, prettige contacten en goede sfeer in het bedrijf!
prettige bediening en vlotte afhandeling en auto van binnen gezogen; niets dan lof
Netjes geholpen, binnen de afgesproken tijd de klus gerealiseerd, en prima te woord gestaan. Raad een ieder aan om een schade door hen te laten herstellen
Goed geholpen, binnen een paar uur na de melding was de ruit gerepareerd.
Al meteen snelle afspraak. Als ik aankom word ik meteen geholpen. De haren aan de balie zijn vriendelijk eh behulpzaam. Krijg koffie aan geboden maar drink zelf geen koffie ook heb net thuis thee gedronken. Duidelijke uitleg over wat er aan de hand is (ruitschade) en goed gerepareerd. Ook de verzekering is door hen goed afgehandeld. Een tevreden klant.
Hagemuntweg 9
4879 NM Etten-Leur
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).