Na telefoontje over een sterretje in de voorruit van onze camper gelijk geholpen. Plezierig contact en vakkundig verholpen konden weer snel op pad.
Vriendelijk personeel die je goed helpen. Het sterretje was binnen 40min gemaakt.
Vriendelijke ontvangst, deskundige hulp. Helaas wel een verkeerde ruit besteld, waardoor ik m’n auto een dag langer kwijt was dan gehoopt. Dit had voorkomen kunnen worden. Dit alles werd wel pragmatisch en adequaat opgelost.
Prima werk geleverd
Het was in een paar klikken geregeld en ik hoefde niet eerst via de verzekering te gaan; dit werd tussen 123ruit en mijn verzekering afgehandeld. Erg prettig! Goede service en netjes opgelost.
Snel en vriendelijk geholpen. Goede tip qua milieustickers. Ze hebben me zelfs naar huis gebracht en weer opgehaald. Waar maak je die service nog mee, al met al, goed.
vriendelijk ontvangen goede service en goeie kwaliteit
Goed en vriendelijk geholpen
Na het kapotrijden van de achterruit van onze auto konden wij vrijwel direct langskomen om een noodruit te laten plaatsen. Dit nam nogal wat tijd in beslag omdat het glas overal in de achterklep vast zat maar tot het laatste stukje hebben ze alles opgeruimd. Uiteindelijk 1.5 week moeten wachten op de ruit omdat deze moeilijk leverbaar was maar daarna snel een afspraak kunnen maken om hem te laten plaatsen. Ruit zit er keurig in, topwerk geleverd door deze super vriendelijke mannen!!
Correcte behandeling.
Vlotte afspraakplanning, prima leenauto en ruit prima vernieuwd, inclusief calibratie camera.
Snelle service en heel vriendelijk personeel!
Afspraak maken ging makkelijk en kon snel geholpen worden. Nieuwe ruit is keurig geplaatst en kregen de camper gestofzuigd weer terug.
Goede afspraak Goed geholpen
Keurig, heel vriendelijk, correct en perfect geholpen.
Tijdens vakantie door een steentje schade aan de ruit. Hierna online een afspraak gemaakt die de dag erop telefonisch werd bevestigd. Gebruik mogen maken van een leenauto wat ook heel prettig was.
Ik heb contact opgenomen met 123ruit via mijn leaseplan . En ben goed te woord gestaan en erg vriendelijk . En ze hebben snel een andere ruit besteld en zo snel mogelijk geplaatst . Ik kreeg hierbij ook een leen auto . Ik wilde mij auto schoon maken na vervanging toen ik thuis kwam maar dat was niet meer nodig want de auto was al helemaal schoon gestofzuigd ook onder de onderste plank die achterin zit .Dus dat was helemaal super . Top gedaan en dus een goed bedrijf daar in Etten-Leur .
Top geholpen, klantvriendelijk staatvop een bij het bedrijf
-Klantvriendelijke monteurs -Koffie staat altijd klaar -Alles wordt geregeld -Je wordt van tevoren ingelicht -geen verrassingen achteraf -ze komen afspraken na
Hagemuntweg 9
4879 NM Etten-Leur
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).