Snel geholpen en vriendelijke mensen.
Uitstekende service bij Q Autoglas! Professioneel vakwerk en snel geholpen. Mijn voorruit was snel en vakkundig vervangen. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare autoglasservice!
Goed, prettig en snel. De wachtkamer mag iets leuker, maar een korte wachttijd blijft belangrijker.
Zeer klantvriendelijk: On time; Excellent Team!
Met het ophalen was zelf me auto een beetje gestofzuigd erg blij mee thnx... Vriendelijk personeel en goede service
Top en snel geholpen!
Ontvangst vriendelijk, kopje koffie gekregen en gezellig praatje. Direct aan de slag en hielden me op de hoogte van de reparatie. Nadien nog uitleg gehad over hoe en wat. Daarna vertrokken met een gerepareerde ster in de voorruit. Bedankt mannen.
Goed geholpen met het verwijderen van drie sterretjes in mijn voorruit. Bekwaam en vriendelijk personeel.
Snelle service en goede koffie.
In vergelijking met meer gekende autoglasspecialisten is de ontvangst beter. Het vervangen van een autoruit is sneller uitgevoerd dan gebruikelijk omdat ze hier als team hebben gewerkt.
Fijn geholpen en de ster in de ruit gerepareerd
Ik was een uur te vroeg, maar werd gelijk geholpen. Binnen een half uurtje stond ik al weer buiten, en was het sterretje onzichtbaar.
Snel & zonder zorgen.
Camper ruit netjes vervangen , alleen één contoer ledstrip doet het niet en moet ik nog nakijken..
Snel afspraak mogelijk, vriendelijk vakkundig personeel. Top!
Nadat in mijn auto was ingebroken werd dezelfde avond nog een noodruit geplaatst. Binnen 2 dagen werd mijn auto thuis opgehaald en weer teruggebracht met nieuwe ruit.
ik heb op korte termijn een afspraak kunnen maken. bij binnenkomst goed verwelkomt en een bakje koffie aangeboden. De reparatie was snel uitgevoerd waardoor ik weer snel de weg op kon.
Zeer vakkundig bedrijf en heel vriendelijk
Gastvrij ontvangen. Vakkundige en snelle reparatie.
Zeer positief
Koffie, ruimte om te zitten met laptop, vriendelijk personeel. En snel geholpen.
Toen ik met de nieuwe ruit naar Luxemburg reed was er geen regen onderweg. Echter toen ik met de camper terug kwam uit Luxemburg ging het hard regenen gelukkig deed de rechter ruitenwisser het toen nog wel. Maar na 15 minuten deed mij rechter ruiten wisser het niet meer. Had het geluk dat het hierna niet meer regende. Ging met spoed naar huis. Thuis gekomen ruiten wisser aandrijving nagekeken was de moer op de conische as van het ruiten wisserblad niet goed aangedraaid en beschadigd. De zwarte dop is nu ook afwezig.
Keurig netjes geholpen en vrij snel
Hagemuntweg 9
4879 NM Etten-Leur
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).