Afspraak is makkelijk te maken alles wordt tiptop geregeld.
Ik had een ster in mijn ruit, en wist niet goed waar ik moest zijn. Via een autoschadebedrijf (de buurman van dit bedrijf) kreeg ik contact. Via een belletje een afspraak gemaakt, en tijdens de afspraak zeer vriendelijk geholpen en er weer wat bijgeleerd ook nog. Bij een volgende keer ga ik er zeker weer heen.
Prima ervaring
Afspraak snel gemaakt en netjes gewerkt.
Erg goed
Vriendelijk en bekwaam!
We moeten even langs komen omdat ze Mazda ruiten niet via het kenteken kunnen bestellen, en de volgende dag werd hij al geplaatst.
Netjes gemaakt
Smiddags gebeld, ruit besteld en volgende dag klaar. Leenfiets mee. Klaar. Top
Mijn karretje is 19 jaar oud en de voorruit moest vervangen worden. Telefonisch contact gehad en de volgende dag kon ik al terecht! Het ziet er keurig uit!
Prettige sfeer en snel geholpen. Resultaat is erg goed, je ziet bijna niets meer van het sterretje in de voorruit.
Fijn contact gehad met dit bedrijf. Ik moest een keer afzeggen omdat er iets tussenkwam. Autoglas denkt dan mee. Tevens vervangend vervoer gekregen bij de vervanging.
Jammer dat de rechter sierlijst los zat en dat er daaronder niet schoon gemaakt is. Verder zijn we tevreden.
Beste mevrouw Desiree, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Uw punt van verbetering heb ik doorgegeven aan de hersteller. Bedankt dat u dit wilde delen. Met vriendelijke groet, Amber, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Goede service. Snel geholpen. Binnen een week een nieuwe ruit.
Vriendelijke, correcte mensen. Geen gedoe of gezeur. Extra service gehad en ben daar heel erg blij mee. Super goed bedrijf. Aan te raden!!!!!
Ik ga hier vaker komen voor reparaties als het nodig is. Groet auto op maat
Echt een supersnelle geruisloze afhandeling van het vervangen voorruit. Prima service en vakkundig geplaatste ruit.Voelt als een fijn bedrijf
Was snel gerepareerd
Goede ervaring via verzekering en garagebedrijf waar ik klant ben.
Snelle afhandeling. Wel wat viezigheid in de binnenbekleding achtergebleven.
Keurig geholpen. Op tijd en sneller klaar dan verwacht. En dat alles onder het genot van een bakje koffie.
Een zeer positieve ervaring, snel en vriendelijk te woord gestaan. Goede communicatie over voortgang en perfecte service.
Broeklandstraat 2 a
8082 AE Elburg
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).