Na mijn aanmelding via de website, de volgende dag teruggebeld en ik kon al in de middag terecht. Daar aangekomen netjes verwelkomt met een kop koffie. Sterretje in de ruit is vakkundig gemaakt.
netjes en adequaat geholpen. Gastvrij
Vriendelijke mensen, staan je goed te woord, professionele en snelle afhandeling.
Tevreden, goed en snel geholpen, vriendelijke medewerkers
Ik ben goed tevreden, de ruit staat er keurig in en alles werkt goed. De auto netjes achtergelaten toen ze klaar waren.
Echte vakmannen met humor! Ze werken snel, netjes en weten precies wat ze doen. Alles was goed geregeld en de ster in de ruit is mooi en strak gevuld. Super service en vriendelijke mannen. Zeker aan te raden!
Prima, snel en deskundig
Bij aankomst prima ontvangen met een kop koffie. Kunnen wacht op het vervangen van de voorruit van mijn auto binnen de tijd zoals afgesproken. Bij vertrek duidelijk instructie wat te doen met de tape die nog op de voorruit zat. Complimenten voor het vriendelijke personeel.
kon binnen 24 uur terecht. ruitschade is prima verholpen
zoals in de titel
Ik vond het wederom een prettige ervaring. Na de vorige keer goed geholpen te zijn met een ster in de ruit, kwam ik nu terug met een achterruit die er dit een vrachtwagen uit is gereden. Wel heb ik sinds de reparatie een melding op mijn dashboard dat een lamp niet werkt (die melding was er voor de reparatie nog niet). Maar tot nu toe heb ik die kapotte lamp nog niet kunnen vinden. Gezien het nu een verhaalschade is ging het wel wat rommeliger met de verzekering. Maar jullie kunnen bevestigen dat jullie al betaald hebben gekregen van mijn (of de tegenpartij) verzekering?
Snel geregeld, leenauto stond klaar, geen gedoe over benzine, ik ben zeer tevreden over de service en het resultaat.
Omdat het vervangen van de voorruit van mijn camper wat langer dan gepland duurde, werd mij een leenauto aangeboden. Goede service. Ruit is prima gezet.
Voor de tweede keer voor een sterretje in de voorruit bij Carwin geweest. Helaas bleek de schade te groot om te repareren, toch is dit geprobeerd om vervanging te kunnen voorkomen. Nieuwe voorruit is direct besteld en binnen 2 werkdagen vervangen. Hierop kon ik wachten in de prettige wachtruimte met WiFi om te kunnen werken en een goede kop koffie erbij. Joep, bedankt en ga zo door!
Heel vriendelijk, goed en snel geholpen.
Prima service, ik kon direct terecht en werd vriendelijk geholpen. De schade is goed hersteld en ik kreeg uitleg achteraf.
Vanwege een barst in de voorruit had ik een nieuwe voorruit nodig. Ik kon binnen 2 dagen terecht voor een afspraak en kon er op wachten onder het genot van een bakkie koffie en wifi om wat werk dingen te doen in de tussentijd.
Aardige gasten Snel herstel Goede koffie
Autoruitschade. Vriendelijk ontvangen alle tijd voor ons. Snelle service.
Fijne mensen en topservice,is mijn ervaring.top!!
Voorruit laten vervangen. Snelle service, vriendelijk personeel en lekkere koffie.
Snelle en goede service. Lekkere koffie
Het sterretje in voorruit was niet goed gemaakt nadat ik dit gemeld had is kosteloos de voorruit vervangen. Netjes opgelost dus.
Zeer betrouwbaar en behulpzaam
Kanaaldijk Noord 57 A
5642 JA Eindhoven
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).