Netjes geplaatst

Goede afspraken en netjes geplaatst.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Netjes gerepareerd, goed geholpen.

Alles prima geregeld, communicatie en afhandeling.

Snelle service

Vriendelijk personeel! Ik werd snel aan een "nood" ruit geholpen. Ze wisten niet hoelang het zou duren voor de juiste ruit er zou zijn, maar kon de volgende dag al terugkomen om het probleem te verhelpen. Erg fijn!

Excellent and friendly service

Easy to book and quick to get an appointment. Staff very friendly and repair was done in a few minutes.

Uitstekende service!

Uiterst flexibele en klantgerichter service. Werkzaamheden correct uitgevoerd.

Snel en vriendelijk geholpen

Ik kon snel terecht en schade keurig gerepareerd. Vriendelijk personeel.

• Kwaliteit ruitherstel

Snel vriendelijk en vakkundig geholpen

Afspraak kon op korte termijn worden gemaakt. Wachten op herstel in rustige ruimte. Goede uitleg over reparatie. Geen reden voor een kritische noot. Prettig geregeld.

Zeer goed geholpen

Professioneel bedrijf. Snel en vakkundig geholpen met reparatie van de voorruit. Ontstane ster is keurig dicht gemaakt, je ziet er niet veel meer van. Zeker aan te raden.

• Kwaliteit ruitherstel

zeer vriendelijk en professioneel personeel

Ik werd snel gehulp. De automonteur was vriendelijk en gaf goed en belangrijk infomatie.

• Kwaliteit ruitherstel

Super, leenauto stond klaar en kon gelijk weer door.

Super, leenauto stond klaar en kon gelijk weer door.

Snelle service

Dit was voor mij de 2e keer dat ik hier kwam. Beide keren met volle tevredenheid naar huis gegaan.

perfect geholpen

perfect

Prima service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk.

Snelle effectieve en goede service

Snelle effectieve en goede service

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google

prima service

wij hebben de camper vrijdagmiddag gebracht en maandag middag was hij weer klaar,dus wij zijn heel tevreden over het resultaat.

prima voor elkaar

goed bereikbaar snelle afspraak goede leenauto keurig gedaan

Snel

Je doet een melding en je wordt snel gebeld, nog geen half uur zat er tussen. Alleen ik moest hún terug bellen want ze hadden via mail laten weten dat t nummer niet klopte. Ook hier snel aan de lijn ipv call center en doorverbinden. Ook kon ik snel terecht voor een afspraak en wederom was het raam snel vervangen

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Lekker snel eem afspraak en even ten leenauto mee

Fijn en snel geholpen!

Ik had een sterretje in mijn ruit. Helaas werd deze groter en moest mijn ruit worden vervangen. Dit konden zij gelijk de volgende dag al doen!

Snelle service.

Snelle service.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Super goed

Fijne snelle service. Ben goed geholpen en na ca. 20 min was de reparatie al klaar.

• Kwaliteit ruitherstel

Veel klantvriendelijker vindt je niet.

Kwamen op zaterdag speciaal naar de zaak om mijn auto in te nemen. Boden zelfs aan me thuis te brengen. Ik geef zelden reviews maar deze mensen verdienen het.

LEKKER SNEL GEREGELD AARDIG PERSONEEL

HEEL GOED

Prima, snel geholpen

Snel en correct geholpen

Goede klantvriendelijke service

Klantvriendelijke en snelle service

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Kryptonstraat 41

6718 WR Ede

Over 123RUIT.nl - Autoglas Ede

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl