Ik ben zeer tevreden
Snel en vakkundig.
Prima!
Vriendelijke man.
Snelle en vakkundige afwikkeling
De afspraak kon helaas niet snel plaatsvinden ivm beperkte capaciteit. Uitvoering was goed echter blijf je de schade aan de ruit wel zien.
Beste meneer van Bennekom, Allereerst hartelijk bedankt voor uw review en het prettige telefonische gesprek. Zoals telefonisch met u besproken nemen wij uw verbeterpunt en uw opmerking serieus en gaan we dit intern bespreken. U ontvangt binnenkort een kleine attentie. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
snel en vakkundig geholpen.
Volt een afspraak kunnen maken. Vriendelijke ontvangst en werd een kopje koffie aangeboden. Vlotte reperatie en afhandeling van de verzekering.
Uitstekend geholpen
UITSTEKEND
Prima service met gratis leen auto. Zal hier zeker vaker komen mocht het nodig zijn.
vriendelijk man neemt de tijd voor je en de afspraken die we hadden gemaakt is hij nagekomen .
I
snel en goed gerepareerd
Snel en goed geholpen
alles prima geregeld
Makkelijk een afspraak kunnen maken. Kon er snel terecht. Sterretje in voorruit snel en netjes gerepareerd. Klaar terwijl je wacht!
Zeer goed geholpen en netjes werk geleverd
no nonsens op tijd prettige leenauto en goed werk geleverd
Dat je met all risk toch 68 euro moet betalen voor ruit vervanging
Beste meneer/mevrouw, Allereerst hartelijk dank voor uw review. U geeft aan dat er eigen risico bij u in rekening is gebracht. Het eigen risico wordt door uw verzekeraar bij u in rekening gebracht. Ik adviseer u om contact op te nemen met uw verzekeraar als u hier vragen over heeft. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
Prima geholpen, mijn auto was binnen 24 uur weer klaar! Erg netjes!
Auto even een dagje weg en daarna een nieuwe voorruit die er weer top inzit.
De Kiel 29
9206 BG Drachten
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).