Gebeld, gepland, keurig afgehandeld nette vervangauto. .
Meneer was erg vriendelijk en heeft op een snelle en kundige wijze gewerkt.
goede persoonlijke behandeling. Prima reparatie
jullie waren de enige firma bereid om op korte termijn te helpen op locatie, en ook de enige die de ernst van de situatie zagen. een blok ijs op je vooruit is geen verbetering voor het zicht, of de integriteit van je voorruit! 24 uur na melding zat er al een nieuwe ruit in, de- en montage duurde een uurtje. super snel, heel vakkundig en heel aardig! ga zo door mannen, bij een evt volgende noodzaak komt er zeker weer een belletje bij jullie!
Ziet er netjes uit, goede uitleg en snel klaar! Zeer tevreden, een echte vakman
Mooi snel herstel
goed contact, snelle reactie en snel gerepareerd
Neemt de tijd om het goed te repareren legt dingen uit die onduidelijk zijn, goede service en snel geregeld!! Zeker een aanrader!!
Goede service, denkt met je mee
Na telefonisch gebeld te hebben snel opgelost, de schade op het ruit is bijna niet meer te zien en zal niet verder scheuren.
Hele goede service van een fijn en kundig man! Aanrader.
goede vlotte service en klantgericht,,een aanrader
De afspraak was snel gemaakt. Er stond een nette leen auto klaar en het geheel was snel en vakkundig gerepareerd. De eigenaar is zeer vriendelijk met passie voor het vak. Kortom: niks op aan te merken!
Wij zijn zeer tevreden over hoe we zijn geholpen betreffende een schade aan ons ruit van de auto. Binnen een korte tijd zijn we geholpen en hadden we onze auto binnen een dag weer terug. De kracht in dit bedrijf zit hem vooral in het feit dat het hier gaat om een eenmansbedrijf. Hierdoor is de service volgens ons groot. We hopen in de toekomst geen ruitschade meer te hebben maar anders hebben wij ons adres gevonden!
Vriendelijk en snel geregeld, fijn. Niets te wensen over.
Vlotte reparatie, afspraak was snel gemaakt.
Natuurlijk zie je, als je goed kijkt, waar het sterretje in de ruit heeft gezeten, maar het vertrouwen dat het niet verder scheurt is er. Afspraak maken ging makkelijk, en de administratieve afhandeling ook. Ik hoop niet dat ze de vijf sterren die ik hiervoor geef, wegwerken !-)
Vlot geholpen
Alles naar wens, en zelfs mijn Zwitserland vignet even overgezet naar nieuwe ruit.
Ik had een sterretje in mijn voorruit. Deze is snel en vakkundig gerepareerd. In tussentijd heb ik een kopje thee gedronken en kon ik op de bank plaatsnemen om te wachten. Aardige mensen.
nette vlotte en goede service
Snel geholpen
super goed geholpen.
De Kiel 5
9206 BG Drachten
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).