Goede service en vriendelijk personeel, vakbekwaam
Goeie service
Prima en snelle afhandeling van de ruitschade.
Gisteren telefonisch contact opgenomen over het vervangen van de voorruit van mijn cabrio. Dan verwacht je een lange wachttijd maar niets is minder waar. Dezelfde middag werd ik gebeld om te horen dat mijn voorruit vandaag al vervangen kon worden. Heerlijk om zo snel en vrindelijk geholpen te woren.
Korte lijn, eenvoudig en vlot een afspraak gemaakt, de ruit is netjes geplaatst, de afhandeling met de verzekering wordt door 123-RUIT geregeld.
Het was geweldig.
zo als ik hier boven schreef 1 bellen afspraak 2 vlotte afhandeling je kan een huur/leen auto krijgen
weer zeer blij met vakkundig reparatie van nieuwe voorraam
Dit zijn 2 vakmannen die met je meedenken en goede snelle service geven. Al met al een zeer betrouwbaar adres.
Vriendelijk personeel Goed uitgelegd, houden zich aan de afspraak
Ik ben snel teruggebeld om een afspraak te maken. Binnen een paar dagen kon ik de auto brengen om de voorruit te laten vervangen. Ze belden zodra ik de auto weer op kon halen. Helemaal goed verzorgd, nu weer een heldere kijk op de weg. Opmerking: Ik wist niet zeker of er vervangend vervoer beschikbaar was. Het werd niet aangeboden (en ik heb er ook niet naar gevraagd). Ik was eventueel voorbereid met een vouwfiets, maar ben uiteindelijk samen met mijn man heen en weer gereden (met twee auto's).
Klantvriendelijk en kundig.
Ik ben snel en vakkundig geholpen.
Heel goed.
Snel, behulpzaam en een nette leenauto beschikbaar
N.v.t
Hoewel we een datum moesten aanpassen voor het brengen was dit alsnog geen probleem. Toen we de auto zouden ophalen kwamen we allemaal file tegen onderweg en kwamen we een half uur na sluitingstijd aan. Ook dit was geregeld.
Makkelijk om een passende afspraak te maken en netjes gewerkt.
Snel en top
Zeer goede afstemming en ontvangst. Snelle service. Heldere communicatie.
Op locatie vervangen binnen een paar dagen. En alles geregeld geen gedoe met verzekering afhandeling door autoglas drachten!!!
Mijn autoruit is weer vakkundig gerepareerd.
net
Vriendelijk jf964s
De Kiel 5
9206 BG Drachten
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).