snel, netjes en correct

Goed geholpen

Weet wat hij doet

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Snelle en goede service, zelfs als er iets fout gaat.

Top serves! Ed was super snel, het raam was de volgende dag al binnen en de ruit zat er zo weer in. Er was een stukje per ongeluk afgebroken van het kapje van de achteruitkijkspiegel. Geen probleem, ze zijn naar m’n huis gekomen om alles te regelen!

Snelle en goede service

Ik kon heel snel terecht, aardige eigenaar. Eindelijk een keer de ruit niet gebroken bij reparatie van een sterretje. Daar kan de bekende Carglass nog iets van leren!

Snel en goed

In de middag de schade gemeld en de volgende morgen om 8 uur kon ik al terecht. In anderhalf uur was het klaar. Ik kon er op wachten in een lekker warme ruimte. Snel en goed geregeld door vriendelijke mensen.

Snelle en goede service!

Uitstekende en snelle service

Klantgericht, snel en kordaat. Heldere communicatie. Helemaal goed.

• Kwaliteit ruitherstel

Perfect en mooi schoon opgeleverd, klasse

Mooie nette werkplaats en zeer vriendelijk personeel en eigenaar. Platteland kwaliteit.

Fijn bedrijf

Had het geluk dat ik dezelfde dag nog terecht kon. Sterretje in raam is goed gemaakt. Even een kras op de zijkant nog netjes weg gepolijst, echt prima service. Een aanrader...

• Kwaliteit ruitherstel

Aardige medewerkers geven een prima service.

Op afgesproken datum ben ik op tijd geholpen. Ik ben door aardige medewerker ontvangen. Ik kon onder het genot van een kop koffie en TV kijken n wachten tot de reparatie was verricht. Dit gebeurde in rede korte tijd. Binnen een uur stond ik weer met de gerepareerde auto buiten. Ik ben zeer tevreden over het afgeleverde werk en de service.

Netjes, accuraat en vakmanschap

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

zeer nette werkzaamheden

zeer nette werkzaamheden. en erg vriendelijke mannen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Jammer, dat je de inslag op de ruit blijft zien

• Kwaliteit ruitherstel

Prima geholpen, snelle en goede service!

Prima geholpen, snelle en goede service!

• Kwaliteit ruitherstel

Een snelle en adequate service!

Prettige en snelle afhandeling.

Zeer goedkoop

Een hele goede ervaring en vriendelijke mensen en zeker een aanbeveling.Ik hoop het niet,want anders zou ik het zo weer overdoen. Fam.van Beek

Perfecte service

Beleefd en snel

uitstekende service en uitvoering

snelle reactie/planning en kon tussendoor geholpen worden.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Erg fijn geholpen!

Zeer vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Zijn meedenkend bij het plannen van een afspraak en handelen alles netjes af.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel

goede service, klaar terwijl je wacht

en een kop koffie tijdens het wachten.

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer vriendelijk en deskundig bedrijf

Zeer vriendelijk en deskundig

Super!

Afspraak was vlug en op korte termijn al geboekt, erg snel en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk, netjes en snel

Prima geregeld. Nette wachtruimte, heerlijke koffie, vriendelijke mensen.

Snelle service

Snelle service, netjes geholpen.

Vriendelijk en professioneel personeel

Een prima ervaring bij Autoglas Service Wieringen. Ik kon snel een afspraak maken, werd vriendelijk te woord gestaan en het belangrijkste, mijn voorruit was snel verwisseld. Een adres wat ik zeker aan zou bevelen aan mensen met een ruitprobleem van zijn/haar auto

Westerlanderweg 70

1778 KM Westerland

Over 123RUIT.nl - Autoglas Service Wieringen

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl