Prima ervaringen, hier inmiddels drie keer geweest.
Ik kon snel een afspraak maken. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en meteen geholpen. .
Snel en goed werk geleverde
Op tijd en vlot geholpen. Ruit is keurig gerepareerd, boven verwachting.
Zeer vriendelijke mensen en goed geholpen.
Top bedrijf. Alles snel afgehandeld.
Snelle service, ze waren hard bezig. Ik kon ondertussen werken, heel fijn. Even gekletst, erg vriendelijk en enthousiast over hun werk(gever). Zou er zeker teruggaan!
Goede afspraken Camper is heeel goed gemaakt Ook de rand goed bewerkt Dus zijn super tevreden Ze zeiden ook ,we gaan er goed voor zorgen .
Goed geholpen door de toppers van Direkt Autoglas!
Snelle service en netjes werk geleverd
En als extra verrassing wat hebbedingetjes. Super gaaf. Vooral de plakstrip voor mogelijke toekomstige sterretjes
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en ben snel geholpen. Gelijk een kop koffie gekregen en kon op mijn laptop gaan werken. De heren begonnen direct met het vervangen van de voorruit. Uiteindelijk was alles in ca. 45 minuten klaar. Na een korte uitleg over twee stickers die ik er nog af moest halen kreeg ik nog wat spullen mee zoals ruiten schoonmaak, etc. Heel fijn bedrijf met vriendelijke en professionele monteurs.
Vriendelijk, correct en snel geholpen.
Niks op aan te merken
Goed bedrijf
In het weekend schade aan de voorruit en 2 dagen later is er al een nieuwe voorruit geïnstalleerd. Lekker bakje koffie erbij en weer door!
Goed en snel geholpen, netjes gemaakt. Alleen stonk de auto na ophalen nog dagen naar sigarettenlucht. Dat was echt heel vies!
Beste meneer Van Kempen, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Graag reageer ik op uw review. Uw punt van aandacht heb ik besproken met de vestiging. Hartelijk bedankt voor het doorgeven. Met vriendelijke groet, Catinca, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Prima kwaliteit.
Snel en deskundig geholpen. Moesten door omstandigheden afspraak verzetten. Was totaal geen probleem. Uiterst vriendelijk welkom. We waren direct aan de beurt en kregen gelijk koffie en uitleg. Zonder meer aan te bevelen!
Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen met een kop koffie, en na enige tijd was de klus geklaard en heb ik mijn weg weer kunnen vervolgen. Heel fijn bedrijf om mee te werken. Groeten Mart
fijn geholpen
Nieuwkuijksestraat 119
5253 AE Nieuwkuijk
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).