heel vriendelijk en goede service
Bedankt voor de mooie review. We zien dat u ons toch niet aanbeveelt. Is het mogelijk dat we contact met u opnemen? We horen het graag. Met vriendelijke groet, Desiree
Klantenservice via de telefooncentrale is goed en de uitleg met de lokale speler kan beter. Weinig info over het proces en wat te verwachten. Overigens kan dit over de gehele linie beter.
Goed vlot en en zeer professioneel geholpen met een voorruit in mijn 1 maand oude Camper op weg naar Noord Kaap was er een steen tegen aangekomen met de bekende gevolgen
Netjes uitgevoerd incl. het terugplaatsen van de stickers, en het schoonmaken. Een klein puntje, verkeerde rekeningnummer op de rekening nu na 10 dagen nog geen juiste ontvangen!
Beste meneer Leo, Hartelijk dank voor uw mooie review. Uw toevoeging over het rekeningnummer heb ik besproken met de betreffende hersteller en ik begreep dat u inmiddels de juiste gegevens hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
Snel en kundig geholpen.
Aardige man, met veel kennis
Behulpzaam, duidelijk, klantvriendelijk, goede voorlichting, uitleg en service
Ik was blij dat de ruit op mijn werk vervangen kon worden De ruit is keurig netjes en vakkundig vervangen
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw review en uw verbeterpunt. Zoals met u besproken, gaat de hersteller de wificode ophangen in de wachtruimte. Ines Namens 123RUIT.nl
Naast goede service ook goede communicatie.
Toen ik aankwam bij de ruitenspecialist werd ik verwelkomd en direct geholpen. Ik kon in de kantine werken en een kopje koffie drinken. De meneer die mij hielp was ontzettend aardig en ik ben goed en snel geholpen.
Via mijn leasemaatschappij kon ik hier het sterretje in mijn ruit laten herstellen. Contactpersoon was heel goed bereikbaar en we konden snel een afspraak maken. Ontvangst was erg vriendelijk , het herstel ging heel snel.
Hartstikke goed
vriendelijk, goed en snel
Vrijdag ochtend (16-4) een melding gemaakt van schade aan mijn autoruit. Na aanleiding van de melding werd ik door 123Ruit snel terug gebeld en gekeken naar een mogelijke locatie om dit te herstellen, dit werd AC Autoruitenspecialist en werd doorverbonden met de hersteller. Afspraak gemaakt en vanochtend de auto gebracht op de afgesproken tijd, communicatie was duidelijk en de reparatie is ondertussen uitgevoerd.
klantvriendelijk
Goede reparatie en vriendelijke monteur! Zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Zeer tevreden.
Erg goed geholpen
Binnen een dag is het sterretje in mijn ruit gerepareerd. Het gebeurde snel en met een goede uitleg.
Uitermate professionele benadering, vriendelijk, hulpvaardig met uitleg als er om gevraagd wordt.
Snel een afspraak en netjes werk. Gastvrij, kop koffie en uitleg over wat er gedaan moest worden en waarom. Aanrader.
goede service, snel een afspraak, keurig gerepareerd!
Stuwadoorstraat 51
1951 AT Velsen-Noord
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).