Snel , vriendelijk en goede contact.
goede service en vriendelijk
Goed geholpen bij het vervangen van de ruit. En ging vrij vlot
heel klantvriendelijk en zeer secuur te werk
Snel en aardig
Goede ervaring
Prima, snel en vakkundig geholpen
Vlot en goed geholpen
Vakmannen.
Positief verrast door de snelheid en service die geleverd wordt. Directe en duidelijke communicatie. Deze organisatie en zeker deze vestiging beveel ik aan.
Snel geholpen maar de buurt waar 123 gevestigd is vind ik niet fijn en en wachtruimte is echt matig.
Beste meneer Van Oosten, Allereerst hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Uw verbeterpunten heb ik intern besproken. Wat betreft de locatie is dit bekend bij de hersteller maar helaas is op het moment nog geen uitzicht op een ander pand. Zoals besproken ontvangt u een kleine attentie voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
Op afgesproken tijd gelijk aan mijn auto begonnen en deze was na een uur al weer klaar om mee te nemen.
Ik ben snel geholpen. Auto werd opgehaald teruggebracht bij mijn werk. Hierdoor heb ik geen tijd verloren
Snel geholpen aan een nieuw voorruit.
Snelle services
Vriendelijk en snel geholpen
Dhr. Cengiz Aslan heeft Professioneel en nette werk afgeleverd
Originele beoordeling
Meneer Cihat heeft Professioneel en nette werk afgeleverd
Na melding bij verzekeraar (Aveco) werd ik meteen doorverbonden met 123RUIT.nl die mij in contact brachten met hun reparateur in Halfweg (AC Autoruitenspecialist). Ik kon daar meteen dezelfde dag terecht en steenslag/ster in voorruit is netjes, snel en professioneel gerepareerd met hars-injectie. Djenzis is een vriendelijke en ter zake kundige man.
Ik kon op korte termijn een afspraak maken voor het herstellen van een putje in m'n voorruit en toen ik de afspraak op het laatste moment moest verzetten was dat geen probleem. Tijdens de afspraak netjes en snel geholpen.
Vlak voor de feestdagen een scheur in de voorruit. Duurde maar 1 dag voordat hij geleverd was én erin gezet. Top.
Uitstekend geholpen.
Ga zo door!
Stuwadoorstraat 51
1951 AT Velsen-Noord
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).