Zeer vriendelijk en kwalitatief goed werk
Ik ben zelf 12 min laat gekomen , normaal bij een ander bedrijf hadden ze gezegd we moeten ander afspraak maken of we moeten in rekening brengen. Het is een uitstekende en vriendelijk bedrijf. Supersnel en heel goed geholpen . Het is zeker een aanrader AC Autoruitspecialist .
Zeer gastvrij ontvangen; snelle en kundige service
123ruit Badhoevedorp verdient een aanbeveling. Dag na melding een afspraak. Bij aankomst geen wachttijd. Duidelijk een ervaren monteur die rustig en beheerst de klus klaart. Met een koffietje en vriendelijk woord was het binnen drie kwartier gedaan. Melding bij verzekeraar probleemloos.
nvt
Positief, geen klachten.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en mooi resultaat.
Het was gemakkelijk om tot een afspraak te komen. De ruit werd gemaakt terwijl ik koffie kon drinken. Na een uurtje alles alles keurig klaar.
Nieuwe achterruit op Ford Kuga laten plaatsen op 1 februari 2023. Daarna naar huis gereden en dezelfde dag, toen ik inkopen ging doen, bleek de achterklep niet meer open te gaan. Dit gemeld bij 123ruit in Zwanenburg en de volgende dag terug gegaan om het probleem op te lossen. Dit is niet gelukt. Men kon het probleem niet oplossen, waarschijnlijk een mechanisch defect, ik moest maar naar een garage gaan om e.e.a. nader te onderzoeken en te laten repareren. Vermoedelijk gaat dit geintje nogal wat kosten en ik ben van plan om 123ruit hiervoor aansprakelijk te stellen omdat het defect meteen ontstaan is nadat de nieuwe achterruit geplaatst is.
Beste meneer Jan, Inmiddels hebben wij meerdere keren contact gehad over het probleem met het openen van de achterklep. Inmiddels is het probleem opgelost en kunt u de boodschappen weer via de normale weg inladen. Nogmaals onze excuses voor al het ongemak. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Kon snel terecht en ben vlot en goed geholpen door een zeer vriendelijke meneer. Vertrok zelfs met een schonere auto dan waar ik mee kwam. Fantastisch.
de entree had wel iets representatiever gekund, had het idee dat er al heel lang niet schoon was gemaakt.
Goede service.
Goede service.
Goede service, wachten in wachtruimte met koffie en binnen een uur klaar.
Vriendelijk ondernemer. Ruit vervangen ging zo snel, duurder hooguit 30 min.
Heel vriendelijk en snel! Ben al vaker bij hun geweest en altijd tevreden!
gewoon top
Naar door verwijzing van de lease maatschappij gebeld met 123 ruit en zij hebben het met besteld en volgende meteen gemaakt. Zeer vriendelijke geholpen
Ik was te vroeg op mijn afspraak maar brachten gewoon een auto naar buiten zodat ik geholpen kon worden. Vriendelijke man die mij rustig mee liet kijken en ook nog wat uitleg gaf. Uiteindelijk was het sterretje gerepareerd, niet geheel onzichtbaar maar dat had er mee te maken dat de ruit van onze camper een 'ouderwets dikke' is. Je moet weten waar het plekje is anders zie je het niet en verder scheuren zal niet gebeuren.
Stuwadoorstraat 51
1951 AT Velsen-Noord
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).