Goede service en kennis van zaken

Goede service en kennis van zaken

Topservice

Mooie garage, snelle en goede service. Hele aardige man.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Snel, goed en vriendelijk

Ruitschade komt uiteraard nooit uit. Ik kon mijn auto echter heel snel brengen en kreeg zelfs een lift terug naar huis. Bijzonder vriendelijke, goede en snelle service.

• Kwaliteit ruitherstel

Goed en netjes het ruit vervangen

• Kwaliteit ruitherstel

Vlotte service met een persoonlijke touch!

Onlangs mijn voorraam laten vervangen en ik ben zeer tevreden over het hele proces. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, en ik kon plaatsnemen in een nette wachtruimte met koffie, thee, water en een leesmap. Binnen het uur stond mijn auto weer klaar: keurig geplaatst, gekabileerd en mijn voorraam gepoetst. De communicatie was helder: van een snelle reactie bij het maken van een afspraak tot duidelijke uitleg over wat er gedaan werd en een handige tip om de komende twee dagen niet door de wasstraat te gaan. Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke touch van het personeel: even een informeel praatje over auto's maakte het bezoek extra aangenaam. Ik raad deze ruithersteller zeker aan!

Prima geholpen

Binnen 24 uur een nieuwe voorruit.

• Kwaliteit ruitherstel

Super snel en goed geholpen!

Super snel en goed geholpen!

netjes

vriendelijk

Kwaliteit en goede service

Terwijl het raam werd vervangen heb ik rustig kunnen werken onder het genot van een lekker bakje koffie. Zelfs de milieu sticker hebben ze overgezet op het nieuwe raam! Top

Toppers!!!

Snel,professionel!!!! Toppers!!!

Fantastisch

Je wordt er vriendelijk geholpen en ook door personeel. En een snelle service dat is al heel fijn.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel N.v.t.

Goed bereikbaar, snelle service, top!

Zie hierboven.

Snel, degelijk, gastvrij.

Zeer snelle reparatie van mijn ruit door een kundige, vriendelijke en erg gastvrije specialist.

Vriendelijk snel en kundig

Zoals hierboven, toppiejoppie

Geweldige ontvangst en service

Geweldige ontvangst en service

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Vriendelijke bediening

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

snel, accuraat, vriendelijk geholpen. top!

snel, accuraat, vriendelijk geholpen. top! onder de indruk van de techniek die ze voorhanden hebben. (afstellen radar en camerA)

Perfecte service!

Maandagavond een scheur in mijn ruit, woensdagmiddag al een nieuwe voorruit erin! Vanaf het moment van melden ben ik zeer snel geholpen en kon ik eigenlijk al direct terecht. De communicatie met AC Autoruitenspecialist verloopt heel soepel en snel, de ruit was niet op voorraad maar met een paar belletjes toch gevonden en ook snel beschikbaar. Keurige werkplaats met mooi materiaal. Kon erop wachten en stond na een uur weer buiten. Aanrader!

perfect geregeld

correct en op tijd en klant vriendelijk

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Zeer prettige service en deskundig

Zeer behulpzame medewerker. Service top en ook werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

Vriendelijke net bedrijf.

Mooi bedrijf, professionele indruk. Vriendelijke eigenaar. Goed werk.

Snel, netjes!

prima gerepareerd

Netjes mijn voorruit gerepareerd en goed geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Prima communicatie, mooie nette zaak en vakkundig en goed geholpen.

Prima communicatie, mooie nette zaak en vakkundig en goed geholpen.

• Kwaliteit ruitherstel

Vriendelijk, snel en professioneel geholpen

Erg tevreden met hoe en hoe snel de ruit is gerepareerd.

Stuwadoorstraat 51

1951 AT Velsen-Noord

Over 123RUIT.nl - AC Autoruitenspecialist

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl