Goede service en kennis van zaken
Mooie garage, snelle en goede service. Hele aardige man.
Ruitschade komt uiteraard nooit uit. Ik kon mijn auto echter heel snel brengen en kreeg zelfs een lift terug naar huis. Bijzonder vriendelijke, goede en snelle service.
Onlangs mijn voorraam laten vervangen en ik ben zeer tevreden over het hele proces. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, en ik kon plaatsnemen in een nette wachtruimte met koffie, thee, water en een leesmap. Binnen het uur stond mijn auto weer klaar: keurig geplaatst, gekabileerd en mijn voorraam gepoetst. De communicatie was helder: van een snelle reactie bij het maken van een afspraak tot duidelijke uitleg over wat er gedaan werd en een handige tip om de komende twee dagen niet door de wasstraat te gaan. Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke touch van het personeel: even een informeel praatje over auto's maakte het bezoek extra aangenaam. Ik raad deze ruithersteller zeker aan!
Binnen 24 uur een nieuwe voorruit.
Super snel en goed geholpen!
vriendelijk
Terwijl het raam werd vervangen heb ik rustig kunnen werken onder het genot van een lekker bakje koffie. Zelfs de milieu sticker hebben ze overgezet op het nieuwe raam! Top
Snel,professionel!!!! Toppers!!!
Je wordt er vriendelijk geholpen en ook door personeel. En een snelle service dat is al heel fijn.
Zie hierboven.
Zeer snelle reparatie van mijn ruit door een kundige, vriendelijke en erg gastvrije specialist.
Zoals hierboven, toppiejoppie
Geweldige ontvangst en service
Vriendelijke bediening
snel, accuraat, vriendelijk geholpen. top! onder de indruk van de techniek die ze voorhanden hebben. (afstellen radar en camerA)
Maandagavond een scheur in mijn ruit, woensdagmiddag al een nieuwe voorruit erin! Vanaf het moment van melden ben ik zeer snel geholpen en kon ik eigenlijk al direct terecht. De communicatie met AC Autoruitenspecialist verloopt heel soepel en snel, de ruit was niet op voorraad maar met een paar belletjes toch gevonden en ook snel beschikbaar. Keurige werkplaats met mooi materiaal. Kon erop wachten en stond na een uur weer buiten. Aanrader!
correct en op tijd en klant vriendelijk
Zeer behulpzame medewerker. Service top en ook werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.
Mooi bedrijf, professionele indruk. Vriendelijke eigenaar. Goed werk.
Snel, netjes!
Netjes mijn voorruit gerepareerd en goed geholpen
Prima communicatie, mooie nette zaak en vakkundig en goed geholpen.
Erg tevreden met hoe en hoe snel de ruit is gerepareerd.
Stuwadoorstraat 51
1951 AT Velsen-Noord
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).