In de ochtend gebeld voor een afspraak en ik kon meteen terecht. Op locatie vriendelijke geholpen bij al mijn vragen.
Prettig ontvangen, vriendelijke heren die alles duidelijk uitgelegd hebben. Snel klaar.
Snelle flexibele service
Prettig, fijne service met goede communicatie.
Geweldige collega’s heeft u. Iedereen was super vriendelijk erg behulpzaam. 100% ga ik terug als ik weer iets heb met mij auto.
Snel en goed
Zeer vriendelijk
Snelle en actieve reactie vanaf mijn melding, de dag erna alles al weer klaar. Zo anders dan wat ik vaak zie bij verzekeringen. Dit was fijn
Fijne wachtruimte met thee en koffie, en hele vriendelijk mensen, professioneel en snel!
Snelle afhandeling en vriendelijke service.
erg snel geholpen en vriendelijk personeel
Ze hadden wel een uitdaging on het dakraam eruit te krijgen, waardoor het wat langer duurde. Maar kon in de wachtruimte prima werken
Dikke ster in mijn voorruit en deze was na melding binnen no-time professioneel gerepareerd. Vriendelijke medewerker met een duidelijke uitleg na reparatie. Topservice wat mij betreft.
Ik heb mijn raam laten vervangen door Topglas, maar volgens de VOLVO-dealer is de camera niet goed teruggeplaatst. Hierdoor heb ik veel tijd verloren aan verschillende bedrijven die ernaar hebben gekeken.
Beste meneer Houtveen, Als eerste wil ik u bedanken voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Graag geef ik u mijn reactie. Ik betreur het dat het u zoveel tijd heeft gekost om de camera goed te laten plaatsen. Ik heb begrepen dat het probleem inmiddels wel is opgelost. Bedankt voor het doorgeven en nogmaals excuses voor al het ongemak. Met vriendelijke groet, Catinca, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Top ervaring
Top , snelle afspraak, precies op de datum en tijd geholpen , binnen een uur weer op weg . thanks een uitstekende service . en lekker een stel mensen aan je auto die het toppie in het amsterdams verwoorden.
Zie boven. Snel en goed contact. Communicatie mag wat mij betreft via e-mail En direct ook telefonisch.
Fijne service Werd zelfs bij me verzekering gemeld en geregeld hoefde niks te doen. Alleen de auto brengen en halen. Heel blij mee dank je wel.
Ziet er weer top uit en aardige mensen!
Keurig geregeld alles klopte. Vrolijke monteur.
Ik kon snel een afspraak maken, het werk werd snel gedaan en ze waren erg aardig tijdens het hele proces.
Snelle en goede service :)
Prettige service had een ster gemeld id voorruit eenmaal aangekomen moest mijn hele voorruit vervangen en besteld worden, maar dat was zo geregeld en ik kon de volgende ochtend al terrecht voor volledig herstel! top geregeld, zal et doorgeven aan een ieder.
Netjes en snel geholpen, prima communicatie!
Nieuwe Hemweg 22
1013 CX Amsterdam
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).