Snel en deskundig geholpen.

Vriendelijk, snel en deskundig geholpen

x

x

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Heel goed.

Ik ben snel en goed geholpen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Fijne service, lieve mensen

Ondanks de slechte vindbaarheid van het bedrijf werd ik goed ontvangen en geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Heel goed geholpen en snel

Ik werd snel en erg vriendelijk geholpen!

De ruitschade was snel hersteld en ik kreeg een kopje koffie tijdens het wachten.

Netjes, snel en juiste info

Ik werd snel geholpen, vervanging ruit ging ook snel en netjes. Goede informatievoorziening.

Heel krantvriendelijk

Als mijn ervaring voor mijn eerste keer werd ik heel positief en klantvriendelijk geholpen en ben er zeer te vreden mee!

Zie opmerking.

Ik heb al een beoordeling ingestuurd! Daarin gaf ik aan dat de ruit prima geplaatst is, maar dat niet is aangegeven dat bij de montage het plastic deel tussen de wisser en de arm was gebroken. Bij het aanzetten van de ruitenwisser had dit tot schade kunnen leiden, kras van stalen arm over de ruit! Het zal geen kwade opzet zijn geweest, maar dit is na de montage niet gecontroleerd. Ik heb nu schade, die door uw monteur is veroorzaakt. Het zal een goede review geven als u deze schade vergoed! Verder ben ik tevreden, misschien moet de instructie aangepast worden door na montage altijd de werking van de ruitenwissers te controleren! Met vriendelijke groet van J.A.Greydanus Ing.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel

Uitstekend én vakkundig geholpen in een zeer kort tijdsbestek!

Dit was (gelukkig) mijn eerste ervaring met een ruitherstel. Ik ben zéér tevreden met hoe dit allemaal gegaan is op alle fronten!

super snel en flexibel geholpen!

planning die met de klant meedenkt in plaats van andersom! Collega was met de auto snel weer op de weg!

• Kwaliteit ruitherstel

Vriendelijk en snel geholpen. Goed resultaat.

Uitstekend geholpen door mevrouw

Positief ervaren, klus was snel geklaard en mijn camera was netjes weer afgesteld zo als mijn binnenspiegel.

Prima ervaring

Snelle en vriendelijke reparatie en goeie afhandeling!

Perfect en keurig

Maandag steenslag, dinsdag langsgeweest om te bepalen of de hele ruit vervangen moest worden of lokale plek behandeling, woensdag ruit vervangen. En ik kon n leenfiets krijgen om de tijd door te komen. Snel & vriendelijk geholpen

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

prettig en lekker snel

Goede ontvangst en lekker snel weer op de weg.

Best

Heelgoed

Prima service en uitvoering

Super geholpen.

Snel schakelen, snel plek en keurig geholpen!

• Kwaliteit ruitherstel

Helaas is er bij ons een ruit ingetikt. Een telefoontje was voldoende. Ruit werd direct besteld en een paar dagen later vakkundig geplaatst. het enige jammere was de levertijd vanuit de skoda dealer, hier kan 123ruit niet veel aan doen.

Vriendelijk en snel geholpen!

Prettig

• Kwaliteit ruitherstel

Top service en heel snel

Goeie, snelle service!

Goeie, snelle service!

Aardige vent

Aardige monteur en verliep erg soepel.

Nieuwe Hemweg 22

1013 CX Amsterdam

Over 123RUIT.nl - Topglas

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl