Klein sterretje klaar terwijl je wacht

Met m'n private lease auto via leasemaatschappij verwezen en telefonisch doorgeschakeld naar 123ruit.nl en direct een afspraak kunnen maken. Op tijd in Amsterdam west en na een beloofd klein halfuurtje weer naar huis. Veel beter mag je niet verwachten. Oh ja, dat sterretje heb ik niet meer kunnen vinden!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Goed en snel geholpen

Super en vlot geholpen en vriendelijk

perfecte service

Keurig netjes ontvangen. Ruit was snel en vakkundig geplaatst. Medewerkers werken m.i. met veel plezier.

Snel en professioneel geholpen

Klantvriendelijk en prima snel geholpen

Aardige mensen

Hele aardige mensen en professionals in hun werk maar er zat wel Glas op mijn steel.

Uitwekende service

Uitwekende service en nette ontvangst en gastvrijheid.

Netjes vervangen

Monteur was vakkundig en klantvriendelijk. De mevrouw kan nog klantvriendelijker zijn.

Snel en prettig

Goed geholpen door AGS Autoglas Service. Vriendelijke medewerker en goede service.

Zeer goede service

Ik ben snel en vriendelijk geholpen. De gemaakte afspraken waren duidelijk.

Heel klantgericht en snel behandeld

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.

Goed geholpen

Ondanks de lange levertijd vanuit de distributeur ben ik goed geholpen. Kon er prima even zitten met koffie en wifi om daar te werken. Auto kon wat schoner opgeleverd worden na afloop.

• Kwaliteit ruitherstel

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Kon op vrij korte termijn een afspraak maken. Probeerde eerst een ander bedrijf, bij mij om de hoek, maar die zaten vol, ze hadden pas na enige weken tijd voor mij, had geen zin om nog zo lang met een grote barst in de voorruit rond te rijden, was ook te gevaarlijk. Vriendelijk ontvangen bij dit bedrijf, er hangt een fijne sfeer, en ben snel en goed geholpen. Zou zo weer terug gaan.

• Kwaliteit ruitherstel

Erg hartelijk en vol menselijk begrip!! Top!

Heel snel!

Mocht mijn voorruit weer stuk zijn dan weet ik waar ik heen ga voor reparatie.

Netjes

Super snel een nooddruft geplaatst

Kon snel een afspraak maken en netjes afgewikkeld.

Overal is het erg druk maar hier kon ik met een paar dagen terecht. Alles is ook netjes geregeld. Vriendelijk mensen.

• Kwaliteit ruitherstel

Zeer vriendelijk en snelle handeling met het melden dat de camper klaar was.

Zeer goed geholpen en opgelost. Koffie kan beter

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Grote 2 euro barst / steenslag alsnog hersteld

Grote 2 euro barst / steenslag alsnog hersteld

• Kwaliteit ruitherstel

Net bedrijf. Aardige mensen en keurig vervangen. Ik kon de Camper niet direct ophalen na de reparatie. Was geen probleem werdt keurig in de werkplaats aan de kant gezet. Top!!! Service.

Excellent Customer service!!

Mijn vooruit was kapot - omdat een bouwvakker had er op gesprongen - (Lange verhaal) - maar hij was niet erg beschadigd, gelukkig Maar, ik moet de volgende weekend met vakantie, en van de politie, mocht ik niet verder rijden Verzekering was niet al te helpzaam - ik mocht alleen bebaalde bedrijven benarden - ik heb medere gebeld maar uit eindelijk contact met met Marcel? in AGS Zaandam terecht gekomen Bijzonder!! - hij had het druk, maar omdat hij begreep dat ik had een spoedig reparatie nodig, ging hij de extra mijl om mij te helpen Complimenten aan deze mensem !!

Uitstekende service en netjes gerepareerd

Vriendelijk personeel

Goed contact, goed geholpen, vriendelijke receptie. En ik bleef wat langer ivm de zware storm.

hh

• Kwaliteit ruitherstel

de vervanging van voorruit camper is uitstekend uitgevoerd.

Zeer netjes ontvangen, monteurs direct aan de slag, ondertussen koffie aangeboden gekregen. Ze hebben zelfs de milieustickers voor Duitsland en Frankrijk weten over te zetten. Al met al koste het slechts 1,5 uur nadat de camper weer gereed was voor vertrek.

Nieuwe Hemweg 22

1013 CX Amsterdam

Over 123RUIT.nl - Topglas

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl