Sociaal, klantvriendelijk, geduldig.
Goed geholpen, snel geholpen en een goede service. Vriendelijke, nette jongeman. Rustig even gewacht met een smakelijk kopje koffie.
Makkelijk en snel afspraak kunnen maken. Direct geholpen
Mooi en professioneel bedrijf. Met klantvriendelijk personeel en goede service. Netjes telefonisch te woord gestaan en snel geholpen. Kon snel terecht voor een afspraak. Voor mij geen ander glas bedrijf meer.!
Lekkere bak koffie tijdens het korte wachtmoment
Hele aardige en handige mensen
keurig ontvangen vakkundig uitgevoerd erg tevreden tafel voor klant is wat aan de hoge kant nodigt niet echt uit om laptopwerkz uit te voeren
Ik ben prima geholpen: de nieuwe ruit was snel besteld en geplaatst. De reparatie had iets netter gekund; er lag nog glas in de auto, glas rammelde in de deur en er zaten taperesten op de lak. Na mijn melding is dit keurig hersteld. Houd er rekening mee dat geen originele ruit wordt gebruikt.
Beste meneer, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Ik geef u graag mijn reactie. Goed om te lezen dat de glasresten zijn verwijderd en u uiteindelijk tevreden bent over de afhandeling. De ruit die is geplaatst is een originele ruit maar dan zonder logo. Als u een ruit met logo had willen hebben dan moet u dit vooraf aangeven. Wij moeten daarna toestemming vragen bij uw verzekeraar of leasemaatschappij voor akkoord. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
De ruitschade is vakkundig en netjes verholpen.
Vriendelijk, snel, vakkundig met koffie en wifi.
Prima en netjes geholpen.
Precies op afgesproken tijd kon ik mijn auto naar binnen rijden en kreeg ik koffie aangeboden. De reparatie spullen stonden al klaar en er werd uitgelegd wat er ging gebeuren. Binnen korte tijd zag alles er weer spik en span uit en kon ik mijn weg vervolgen. Kevin heeft verstand van zaken en is aardige gast, aanrader dus.
Ik was op de verkeerde lokatie gekomen. Dat was geen probleem, binnen een uur en een kwartier was de monteur ter plaatse en zat de nieuwe voorruit er al in. Echt topservice!
X
Goede ervaring, ruit is er vakkundig ingezet terwijl we gezellig stonden te babbelen.
‘s morgens gebeld ‘s middags gerepareerd.
Beste, Allereerst wil ik aangeven dat het niet schort bij het vriendelijk ontvangen van klanten. Wel betreur ik mij dat de uitvoering bij het vervangen van de voorruit niet helemaal mooi en naar behoren afgewerkt zijn. De binnen spiegel heb ik zelf vast moeten klikken en er zijn 2 krasjes op het scherm op het gedeelte waar de toerenteller zit, wat mij best stoort. Aanbevelen zal ik wel doen, maar bij oplevering, controleer alvorens je wegrijdt zodat je het waargenomen meteen bespreekbaar kan maken
Trage reparatie t.o.v. Carglass
Vriendelijk ter woord gestaan. Snelle wisseling van de voorruit. Uitermate bereidwillig om een achteraf bestaand probleem op te lossen.
Goede service, snel, vriendelijk, kwaliteit.
gebeld en ik kon gelijk komen. na nog geen uurtje wachten drie sterretjes perfect laten verdwijnen.
Ik kon supersnel terecht en ook de service ter plaatse was vriendelijk en snel. Fijn! Klein puntje aftrek voor het feit dat mijn nieuwe voorruit aan de binnenzijde nog wel vrij stoffig en viezig was, dat is altijd lastig schoon te krijgen als deze er eenmaal in zit ;)
Het plaatsen en de ontvangst was zeer goed. Ook het vervangen van de ruit was zo geregeld. Het enige jammere was dat de kalabratie zeer lang duurde.(niet de schuld van topglas). Tip: geef dit ook door bij het maken van een afspraak.
Nieuwe Hemweg 22
1013 CX Amsterdam
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).