Vriendelijke, goede service

Snel geholpen, zeer vriendelijk personeel en erg goede service (ik werd zelf even afgezet op mijn werk en had ook opgehaald kunnen worden).

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Goede en snelle service

Ik kon snel terecht, werd erg vriendelijk ontvangen en ben goed geholpen. Aanrader!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Uitstekende service, werkplek en koffie!

Afgelopen week bij Amir en familie mijn autoruit laten vervangen. Echt een aanrader! Enorm goede service, erg gastvrij, goede communicatie en een ruimte waar je kan werken. Na het vervangen van de ruit bleek er een fabrieksfout in deze ruit te zitten hierdoor kon de camera niet gekalibreerd worden. Amir heeft er alles aan gedaan om bij de 2de vervanging ons te ontzorgen. Auto werd gehaald en gebracht. Ik ben onder de indruk voor de drive die deze familie heeft! Wat mij betreft echt een bedrijf waar ik (hopelijk duurt het nog even) weer graag terug kom!

Snel en vriendelijk

Snel contact. Vriendelijke service. Top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Enorm vriendelijke, snelle en goede service!!

Mijn ervaring bij Autoglas Amersfoort was zeer prettig. Snel, vakkundig en zeer vriendelijk!

Top service!

Dinsdag ochtend een flinke ster in m'n voorruit opgelopen. Kon dezelfde middag nog terecht, helaas was de ster te groot om op te vullen, maar gelijk werd de nieuwe ruit besteld en al de volgende middag kon de oude vervangen worden. Super fijne en snelle service en ook mega aardige mensen!

Super service! Dikke 10!

De heren bij Autoglas Amersfoort hebben mijn ruit snel en goed vervangen. De heren zijn super vriendelijk. Ik hoop dat ik niet te snel terug kom, maar dat heeft een andere reden! Aanrader! Bedankt heren!

Vriendelijk, duidelijk, snel en goed

Vriendelijk, duidelijk, snel en goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Snel, vriendelijk en professioneel!

Snel, vriendelijk en professioneel! Verder prima koffie en goede wifi om tijdens het wachten nog even wat te werken op de laptop.

Top service!

Super klantvriendelijk! Snelle service & er is plek om rustig te werken.

Snel en vakkundig

Ik kon snel terecht voor nieuwe voorruit. Op locatie goed en snel geholpen.

Erg fijne ervaring

Erg fijne ervaring

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Super snel en goed geholpen

Dag daarvoor gebeld en de dag daarna gelijk mijn ruit vervangen. En alles super goed en mooi gedaan!

Gewéldig!

Op zaterdag geappt dat mijn autoruit kapot was. Er werd direct gereageerd en actie ondernomen. Dinsdag werd de nieuwe ruit geplaatst terwijl ik genoot van een lekker kopje koffie:)

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Zeer goed geholpen en vriendelijk personeel.

Zeer goed geholpen en vriendelijk personeel.

Superservice!

Supervriendelijk team en meer dan geholpen

Vriendelijk en efficient

Binnen een dag mijn ruit professioneel vervangen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Uitstekend vakman. Heel vriendelijk en snel geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Enorm klantvriendelijk een top ervaring

Ik moest vanwege plotselinge ziekte eerste afspraak afzeggen. Zo vervelend. Maar reactie was zo begripvol en meedenken in oplossingen.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

Vriendelijk, snel en goed

Vriendelijk, snel en goed

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Dienstverlening pur sang

Familiebedrijf waar aandacht, communicatie, expertise en ‘stapje extra’ in de haarvaten van het bedrijf zit.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Super klantvriendelijk en prima kwaliteit

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Ongelooflijk snelle en professionele service

Na een plotselingen scheur in mijn ruit die precies ontstond toen ik mijn auto wilde inruilen, werd ik via mijn verzekering doorverwezen naar 123Ruit Autoglas Amersfoort. Amir nam telefonisch de opdracht aan, legde alles rustig en met veel enthousiasme uit en zorgde ervoor dat ik de volgende dag direct langs kon komen. In de wachtruimte kon ik rustig werken en koffie drinken terwijl de ruit in anderhalf uur gemonteerd werd. Absolute aanrader!

Snel, aardige mensen

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Argonweg 26 B

3812 RB Amersfoort

Over 123RUIT.nl - Autoglas Amersfoort

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl