Uiterst correct en professioneel bedrijf

Vakkundig en beleefd personeel. Is niet meer vanzelfsprekend op vandaag. Bij 123Ruit Amersfoort blijkbaar wel !

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Geweldige service

Uiterst vriendelijke ontvangst en uitleg over het bedrijf. Ster in voorruit helaas niet te repareren maar binnen een paar dagen werd een nieuwe voorruit erin gezet. Werd professioneel via Whatsapp op de hoogte gehouden wat betreft afspraak en wanneer ik mijn auto weer kon komen ophalen. Een absolute aanrader dit bedrijf!

Uitstekend is

Zeer goede service

Goede communicatie, prima ontvangst, goed en professioneel werk. Kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

Professioneel, klantvriendelijk en gastvrij

Onze ruit is door het team van 123ruit te Amersfoort, vakkundig, snel en heel netjes vervangen. Ik kon wachten terwijl de auto gerepareerd werd, kreeg koffie aangeboden en kon ondertussen werken. Op het geleverde werk zit levenslange garantie en ze hebben alles afgewikkeld met de verzekering. Top service!

Dank, super geholpen

Het was een super service! :)

Top geregeld

Zeer net bedrijf en zeer klant vriendelijk.

Snelle service

Helemaal goed!

Contact via telefoon heel correct en terugkoppeling via whatsapp werkt heel goed.

Vakkundig en plezierig geholpen

Na een barst in mijn voorruit van mijn Crafter camper snel een afspraak kunnen maken. En snel en zeer vakkundig geholpen met levenslange garantie voor montage. Mocht er iets niet in orde zijn

uitstekende ervaring

Vanaf het moment waarop je via de website een afspraak inplant, is de reactie heel snel en zeer klantgericht. Binnen no-time een telefoontje om de afspraak te bevestigen, en een appje met bevestiging er achteraan. Ontvangst op de locatie zeer plezierig. Er wordt snel en netjes gewerkt met volle aandacht voor het goede resultaat.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

gemakkelijk en snel klaar, top service!

Vakkundig en snel geholpen, dank voor de goede service!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

goede ontvangst nette manier van omgang

zijn rustige nette mensen met manier van omgang met de klanten

• Bij welke vestiging bent u geweest? 123RUIT Nijkerk

hele vlotte service

naast de vlotte service ook hele aardige ontvangst

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Via Google
  • Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Prima service en ontvangst.

Prima ontvangst en service en werk

snel, kundig en servicegericht

Afspraak was op korte termijn. Amir heeft alles stap voor stap uitgelegd. Ook de eventuele risico's. Vond ik erg fijn. De garage is netjes. De heren zijn klantvriendelijk, kundig en servicegericht. Is mij prima bevallen.

Goed en snel geholpen

Amir en zijn team hebben me weer snel op weg geholpen nadat ik een ster in mijn ruit had. Ze waren zo klaar!

Fantastische service

Van de week gebeld voor afspraak, zo keurig en vriendelijk te woord gestaan. Auto vandaag gebracht en werd al opgewacht en warm en hartelijk ontvangen. Fantastische service en uiterst vriendelijk en zeer behulpzame en kundige vakmensen. Topteam ! groetjes van de bestuurster van de Opel Ampera

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Super service, heel flexibel, heel klantgericht!

Ik ben super fijn geholpen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Autoglas Amersfoort

Zoals altijd een uitstekende service

Dit is de tweede keer dat ik een autoruit heb laten vervangen door deze vakmannen. Het was dus eigenlijk voor mij geen verassing hoe het zou lopen. Ze waren heel vriendelijk en denken zoals altijd mee. We kunnen weer veilig de weg op met een gloednieuwe voorruit. Thanks heren!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Familie/ vrienden

top

perfecte snelle service

Superfijne mensen met kennis

Als je je ruit moet laten vervangen,dan zeker hierheen gaan. Ruit word zorgvuldig eruit gehaald en ook weer ingezet. Erg tevreden.

• Klantvriendelijkheid
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.

Hele vriendelijke mensen

Hele vriendelijke mensen en een hele goede service top mvg Ruud opsteegh

Heel prettig bedrijf

Nette aardige mensen. Ik ben heel goed en netjes geholpen. Ik raad dit bedrijf aan mocht u een nieuwe ruit nodig hebben. Bedankt!

Vriendelijk en professioneel

De mensen van Autoglas Amwersfoort zij niet alleen vriendelijk, maar ook professioneel. Er is een nette wachtruimte met koffie WiFi en leesvoer. Voor je het weet is de klus geklaard en kan je weer op weg.

Argonweg 26 B

3812 RB Amersfoort

Over 123RUIT.nl - Autoglas Amersfoort

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl